Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
hét kook-topic !
Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
-
Oorspronkelijk geplaatst door zwof View PostBedankt ganjax die ken niet, wel witte bonen maar deze zijn zoveel groter!! Smakelijke bijnaam ook "boerentenen" gelukkig hebben
ze de nageltjes eraf gehaald.
Maak je hier soep van? Net zoals van bruine bonen?
Comment
-
Oorspronkelijk geplaatst door sticKyYicKy420 View Postdie kaassaus van knorr is massas slecht!!!!!!!!!!!!!
bereiding zelfgemaakte kaassaus (100 KE BETER) -> boter lichtjes laten smelten, wat bloem erbij en mengen (roux voor saus), melk toevoegen, blijven roeren wat kippenbouillon erbij wat specerijenzout, laten opkoken en dan de saus van het vuur halen en gemalen kaas erdoor roeren
Saus niet laten koken wnr de kaas er in is!!!!! anders schift je saus hehe smakelijk
BTW DA STOOFVLEES ZIET DR ECHT LEKKER UIT !!!!!!!!=DDD
(ps: tegen het schiften van d esaus een klein beetje room er bij doen)sigpicDoe wat je wilt....kletsen doen ze toch!!!
Comment
-
Nog even een paar recepten voor de liefhebber van een BBQ.
Buiten de BBQ om kan je het natuurlijk ook eten, vooral de marinade van de karbonade kun je heerlijk als sju over je aardappelen gooien.
Karbonade:Variatietip: Voeg eens een beetje rode wijn en/of honing aan de marinade toe.
Waarschuwing: Eet dit niet als je een date in het verschiet hebt, je ruikt zeker nog wel 2 dagen naar knoflook!!
BBQ-tip:Last edited by kroket; 7 August 2010, 12:07.
Comment
Comment