Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

hét kook-topic !

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #76

    Comment


      #77
      Oorspronkelijk geplaatst door zwof View Post
      is een fricandon een gehaktbal?
      idd , maar 20 keer groter lolzzz

      Comment


        #78

        Comment


          #79

          Comment


            #80

            Comment


              #81
              Greetz billi-bang loves the 420 shop.
              sigpic

              Comment


                #82
                Oorspronkelijk geplaatst door zwof View Post
                Bedankt ganjax die ken niet, wel witte bonen maar deze zijn zoveel groter!! Smakelijke bijnaam ook "boerentenen" gelukkig hebben
                ze de nageltjes eraf gehaald.
                Maak je hier soep van? Net zoals van bruine bonen?
                Ja maak ik soep van, laat die bonen wel weken zodat ze zwellen. En de soep maak ik naar oud Vlaams recept met uien, prei, die bonen, aardappels en een varkenshammetje. Heerlijk in de winter, en ze vult goed

                Comment


                  #83
                  Last edited by sprinterke2; 26 April 2010, 01:34.

                  Comment


                    #84

                    Comment


                      #85
                      Oorspronkelijk geplaatst door sticKyYicKy420 View Post
                      die kaassaus van knorr is massas slecht!!!!!!!!!!!!!

                      bereiding zelfgemaakte kaassaus (100 KE BETER) -> boter lichtjes laten smelten, wat bloem erbij en mengen (roux voor saus), melk toevoegen, blijven roeren wat kippenbouillon erbij wat specerijenzout, laten opkoken en dan de saus van het vuur halen en gemalen kaas erdoor roeren
                      Saus niet laten koken wnr de kaas er in is!!!!! anders schift je saus hehe smakelijk

                      BTW DA STOOFVLEES ZIET DR ECHT LEKKER UIT !!!!!!!!=DDD
                      hehe.....inderdaad.zo hoort het.....lol
                      (ps: tegen het schiften van d esaus een klein beetje room er bij doen)
                      sigpicDoe wat je wilt....kletsen doen ze toch!!!

                      Comment


                        #86

                        Comment


                          #87

                          Comment


                            #88

                            Comment


                              #89
                              I ain't going nowhere, untill I done it all!

                              Comment


                                #90
                                Nog even een paar recepten voor de liefhebber van een BBQ.
                                Buiten de BBQ om kan je het natuurlijk ook eten, vooral de marinade van de karbonade kun je heerlijk als sju over je aardappelen gooien.

                                Karbonade:
                                Variatietip: Voeg eens een beetje rode wijn en/of honing aan de marinade toe.

                                Waarschuwing: Eet dit niet als je een date in het verschiet hebt, je ruikt zeker nog wel 2 dagen naar knoflook!!

                                BBQ-tip:
                                Last edited by kroket; 7 August 2010, 12:07.
                                - Kweekverslag: Circulair kweken, let's GrOw greener
                                - Bouwverslag: Kweekkast met klein budget

                                Comment

                                Bezig...
                                X