Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

de grote meneer cactus show

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    de grote meneer cactus show

    Korting op 420shop
    Het kweken en onderhouden van cactussen.

    Cactussen komen voor op een groot deel van de wereld. Meestal groeien ze in gebieden waar weinig anders wil groeien. Vooral Zuid-Amerika en Afrika zijn ruim vertegenwoordigd in het aantal soorten cactussen dat men herbergt. Omdat de meeste cactussen in droge streken voorkomen, denken de meeste mensen meteen aan woestijnen. In werkelijkheid groeit maar een heel klein gedeelte in extreem droge gebieden. Meestal komen ze voor in gebieden met 5-50 cm. neerslag per jaar.
    De cactus wordt steeds populairder. Dit komt voornamelijk door de enorme verscheidenheid aan cactussen en de weinige eisen die een cactus aan zijn leefomgeving stelt. Dit laatste betekent dat ze ideaal zijn voor tuiniers van elk niveau.
    Omdat de meeste cactussen erg weinig eisen stellen aan hun leefomgeving, zijn ze erg makkelijk om thuis binnen en/of buiten te houden. Door de grote verscheidenheid aan cactussen is het erg lastig om precies aan te geven wat de juiste omstandigheden voor alle cactussen zijn. Elke cactus heeft zo zijn specifieke voorkeuren. Uiteraard zijn er wel degelijk een heleboel omstandigheden die voor de meeste cactussen hetzelfde of grotendeels vergelijkbaar zijn.

    Dit zijn de mijne alvast, komen er zeker nog bij. Heb je er ook plaats een foto en eventueel uitleg en tips , altijd welkom.

    01.jpg02.jpg

    Grtz

    PS : Tips zijn welkom ben ook een leek .
Bezig...
X