Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De kruistocht van Ivo Opstelten tegen hoerenlopers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    De kruistocht van Ivo Opstelten tegen hoerenlopers

    Korting op 420shop
    "Onze grote vriend", Ivo, heeft een nieuw briljant ideetje gekregen in zijn vergevorderde staat van ontbinding verkerende kinderlijke, bemoeizuchtige en denigrerend brein. HULDE!!!!!!

    Naast de jacht op "hennep" krijgen nu de beoefenaars en gebruikers van het oudste beroep ter wereld een hetze tegen zich.
    NSB viert hoogtij in ons eens zo schoone kikkerlandje, jammer dat het is verandert in een lelijke ouwe pad met wratten en gezwellen zoals "der Ivo"........
    Wil je meer artikelen lezen over Ivo: Google maar ff, kun je zien wat een briljante geest die man heeft!






    woensdag 16 maart 2011 9:05 door Roland Danckaert
    Tags: hoerenlopers
    Ivo Opstelten, Minister van Veiligheid en Justitie, voert al jaren een kruistocht tegen hoerenlopers. Dat deed hij reeds als brallende en bulderende burgervader van Rotterdam en dat zet hij in dit gedoogkabinet voort. Imposante Ivo wil nu bijvoorbeeld hoerenlopers beboeten die gebruik maken van de diensten van een minderjarige en illegale dame van lichte zeden.

    En zo wil de politiek impotente Ivo de mensenhandel aanpakken. Ik zou zeggen: pak de mensenhandelaren aan en zorg voor een veilig heenkomen van minderjarige en illegale verwendames. Dat als prioriteit. Nu pakt hij de consument. Het komt nog eens zover dat er mensen beboet worden die in de buurt van een lekkende kerncentrale wonen en die al dan niet ziek worden vanwege de stromende, schadelijke straling. Hun schuld! Hadden ze maar moeten uitzoeken of die centrale veilig was en aardbevingsgevoelig! En vooral lekker kerncentrales blijven bouwen jongens!!!!

    De wereld is net 1 grote Hollywood-film: Good Cop, Bad cop. Na een happy end altijd weer een slecht begin... Als je de ene slechterik hebt gedood, staat er weer een ander op en die is nog slechter dan de vorige...

    De hoerenloper als nieuwe melkkoe. Makkelijk geld verdienen. De schatkist vullen. De verantwoordelijkheid als kabinet niet ZELF nemen. Via de makkelijkste en dus minst effectieve weg Nederland veiliger en beter proberen te maken...

    Ivo verpest het hele hoerenlopen, op zich toch een hele leuke bezigheid. Maar zo anoniem als vroeger kan het niet meer. Overal hangen camera's. In hoerenstraatjes en in tippelzones. En als je als hoerenloper pech hebt, dan ontvangt je vrouw thuis een brief dat haar man een illegale dame van lichte zeden heeft bezocht. Hoerenloper naar de knoppen, vrouw naar de knoppen, huwelijk naar de knoppen. En het getippel gaat vrolijk verder... Het kabinet laat de illegale en minderjarige hoeren hun werk doen, zodat er steeds weer nieuwe hoerenlopers in de val lopen en hun beurs moeten trekken!

    En nu moet de hoerenloper dus eerst een hele administratie doorspitten voordat hij zijn gerief kan halen en betalen. Welk meisje is legaal en welk meisje niet? De hoerenloper moet dus eerst het VALSE paspoort van zijn keuze controleren om haar leeftijd te checken.
    Want Ivo legt de verantwoordelijkheid van de mensenhandel bij de consument. Big Brother is watching you. Het komt ook nog eens zo ver dat er camera's worden opgehangen bij snackbars en dat de klanten van de frietkramen beboet worden als de patatman in ongezond vet bakt. De patatvreter moet dan eerst uitzoeken of de ondernemer ook wel aan alle voorschriften voldoet.
    Trouwens, je wilt niet weten aan welke regels ondernemers tegenwoordig wel niet moeten voldoen, en hoeveel die opgelegde verplichtingen hen wel niet kosten, zowel qua geld als qua energie en qua tijd. In Nederland wordt het ondernemen doodgeknuppeld door wetten en regels en betalingsverplichtingen.

    Weet je, die Opstelten - die het hele leven van de behoeftige hoerenloper, een soort melaatse in zijn ogen, op stelten zet - heeft volgens mij een persoonlijke afkeer van hoerenlopers. Misschien is Ivo jaloers dat die hoerenlopers wel aan hun trekken komen. Mogelijkerwijs wordt Ivo zelf altijd afgewezen door de dames van lichte zeden, en inmiddels misschien ook door zijn echtgenote. Want wie durft nou zo'n massieve bullebak over zich heen te krijgen? Arme mevrouw Opstelten... En toch hebben ze samen vier dochters. Vier keer heeft mevrouw Opstelten dat dus over zich heen moeten laten komen.... Ik geef het je te doen! Platgewalst moet ze zijn!

    Remonstrant Opstelten - die dus geen zoons kan verwekken, misschien ook wel een dikke frustratie voor zo'n TANK - zou beter passen bij de SGP. Half gereformeerd, half liberaal. Dat is net zoiets als half Moslim en half Wilders.

    Ivo lijkt met zijn zware stem en zijn plompe en potige postuur wel de meedogenloze Generaal van het oorlogsfrontleger, maar volgens mij staat hij als eerste op de keukentafel als er een muisje wordt gesignaleerd. En dat blijkt dan een chocolade muis te zijn. Zoals een van mijn zussen eens in de schil van een blauw gekleurd vogelei - dat ze in de tuin had gevonden - beet, omdat ze dacht dat het een paasei was. Ze was even de tijd uit het oog verloren, want het was al augustus en allang geen Pasen meer...

    Begrijp mij goed: ik ben tegen iedere vorm van mensenhandel en van slavernij. De wereld is ervan vergeven. De slavernij van onze kinderkes die mensonterend worden afgebeuld (door overspannen docenten) in die duffe schoolbanken en de slavernij van arbeiders die door dikke, dikbetaalde bonzen worden uitgebuit en afgepeigerd... En dan de mensenhandel van de adoptie. Die horen er ook bij en daar praat niemand over.

    Maar de kruistocht van Ivo lijkt meer op een kruistocht tegen de hoerenlopers dan tegen de mensenhandel en de illegaliteit. Daar wringt iets, lijkt het, bij ons VVD-Ministertje. Misschien ontdekte hij wel dat zijn vader een hoerenloper was (er moet welhaast een persoonlijk trauma zijn). Of is het toch gewoon zijn Remonstrantse Broederbloed? Of is het toch weer een methode om de consument uit te buiten, af te persen en op kosten te jagen?

    Ivo, verbeter gewoon de bevoegdheden van ons politie-apparaat en van onze opsporingsambetaneren. Pak keihard de pooiers en mensenhandelaren en loverboys aan. Zet mensen in die de illegale en te jonge hoertjes van de straat plukken en opvangen (NIET BEBOETEN!). DAN bereik je wat. En dan nog zul je het illegale hoereren, pooieren en hoerenlopen nooit helemaal kunnen uitbannen.

    Het oudste beroep van de wereld voor de sterkste lust die er is, zul je nooit kunnen uitbannen, hoe Remonstrantisch je als lijzig liberaaltje ook bent...



    Hoerenloper moet zijn huiswerk doen

    Voor een hoerenloper een prostituee bezoekt, moet hij zelf uitzoeken of ze wel legaal en boven de 21 is. Daarvoor moet een speciaal informatienummer in het leven worden geroepen.
    Foto



    Minister Ivo Opstelten van Justitie komt met die plannen als alternatief voor de peespas. Prostituees zouden die aan hun klanten moeten laten zien, maar daar was te veel weerstand tegen.
    Als hoerenlopers straks hun huiswerk niet doen en betrapt worden met een illegale prostituee, zijn ze strafbaar. Opstelten hoopt zo de mensenhandel en illegale prostitutie uit te bannen.

    #2
    Re: De kruistocht van Ivo Opstelten tegen hoerenlopers

    dehm ook dat nog. Word hoe langer hoe gekker.

    Comment


      #3
      Re: De kruistocht van Ivo Opstelten tegen hoerenlopers

      peespas ? oke maar dan ook bonusaanbiedingen (en pornokaartjes+verzamelalbum)!
      Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

      Comment


        #4
        Re: De kruistocht van Ivo Opstelten tegen hoerenlopers

        Een bonuskaart invoeren bij "Meld misdaad anoniem". Per melding 1 bonuspunt. Bij een volle kaart heb je het recht om 1 keer gratis van je peespas gebruik te maken. Het gebruikte condoom moet door de dame worden ingeleverd teneinde het DNA-profiel te bepalen.
        Last edited by Xtreme; 17 March 2011, 10:22.

        Comment

        Bezig...
        X