Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Daarvan wordt de pizza vrij waterig dus is het zaak om die snel in de oven te schuiven omdat ie anders aan de schep blijft plakken. Toevallig houd ik zelf niet van ananas dus kom ik nooit in de verleiding het op de pizza te doen. Op deze foto zie ik overigens geen pineapple maar kiwi!
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Hier was het weer pizza uit eigen steenoven die ik heb weggespoeld met een stuk of wat chocomel/Warsteiner/Maaswater. Nu Takketoelli bevestigd heeft dat Warsteiner naar chocolade smaakt proef ik het er nog meer in terug. Ergens wel een nadeel van dit bier maar Maaswater is het zeker niet en ook geen echte chocomel gelukkig!
Boterboontje uit de buitentuin (die boontjes waar remco nog om vroeg) waterbuffel, gebakken patatten en witlof met kaas en ham. Met eigen piccalilly en een glaasje rum erbij, woohoo.. filedata/fetch?id=1636473&d=1627322268&type=thumb
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Nouja al dat vlees dat we daar hebben gekocht was lekker (grutto.com), waterbuffel hadden ze en geen keuze voor een gewone buffel dus kan niet zeggen of het verschil maakt. Heb nu het wild zwijn pakket uit de Veluwe besteld..
Heb je weleens achterom gekeken de volgende morgen ?
Die noodels komen er exact hetzelfde uit als ze erin gegaan zijn
Je kunt ze eventueel zelf weer recyclen
Witte bonen in een nachtschadesausje met "traditionele" Roti.. Of zijn het nu Chapatis
Als eiwitaanvulling ne paar Hot dogue van de vegetarische slager met eikebladsla, gestoofde spitskool met een bijgepleurd handje zeewiet en seizoenspassende kruiden welke op het vuur.
Als dessert Indische pannenkoek met lekker veel Ahornsiroop, door de meesten wss stroop genaamd.
Maar gisteren tzatziki (de komkommer gekweekt in een stervormige mal die ik tegenkwam op Ali...) met eigen patatjes (all blue, apache en rote emma) uit de oven. En een chioggia-bietje op zuur en zout. 20210728_194129.jpg
Meer moet dat soms niet zijn.
Het leek me al een wat stevig ontbijt, maar misschien heb je wel wat Engelse roots dacht ik! Maar nu is het mij helder, van het onderhoud had ik niks gemerkt.
Geen gedonder op deze dag, waarop het een vierkante pizza wezen mag!
Comment