Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Kijk wat ik nog gevonden heb na 7 dagen in de koelkast
nog steeds overheerlijk , ge moet u niet afvragen wat
daar allemaal in zit om dat zolang vers te houden !!
gevonden -- De bloemkoolpizza maak je door een middelgrote bloemkool te raspen, te koken en te mengen met ei, Parmezaanse kaas,
mozzarella kaas en kruiden. Vervolgens vorm je op een vel bakpapier een pizza en deze bak je af in de oven.
Zo, het deeg is weer gekneed en opgebold voor de pizza's van morgen en in 't weekend. Ditmaal heb ik het direct opgebold na het kneden (geen bulk rijs dus) op aanraden van de kenners op het internationale pizzamaking forum.
Die stukjes paprika lijken net vrolijke figuurtjes! Is het een pizza of een Picasso? Wel, hij is vierkant en schitterend dus ik zou het zonde vinden deze op te eten!
Bij de Napolitaanse pizza gaat het feitelijk om de korst. Het beleg is er om de korst maar de korst niet om het beleg.
IMG_6809.JPG
Geraspte pecorino onder de fiore di latte om het geheel wat meer smaak te geven.
IMG_6807.JPG
Gebakken in een minuut op 510 graden. Wel wat een kleintje dus hiervan heb ik twee gegeten. De tweede was wat minder lekker want ik had nog even moeten stretchen.
Pindakaas op de pizza? Ik houd het wel bij fiore di latte. Deze kaas verbrandt gauw Remco dus in een gewone oven pas 5 minuten voordat de pizza klaar is toevoegen.
Gebakken en geserveerd met een pan (in Ghee) gestoofde seizoens- groentjes en specerijen als versgedraaide (prana positieve) zwarte peper.
Ja met mijn fav, gekookte 'bio' basmati rijst.
Maar eerst een appeltje voor de dorst en wat spirulina tabletten. 20211021_113101.jpg
Net daarom een mentaliteitsverandering nodig, voedsel v dierlijk oorsprong moet meer als een feestmaal gezien, een delicatesse ipv 3x per dag.
Dat of een horde uitroeiers uitlaten
Die uitroeiers komen vanzelf, want we zijn met teveel mensen.
Iemand heeft gewoon 3x per dag eten nodig, wat totaal geen probleem zou moeten zijn. Dat is het alleen maar omdat we met teveel mensen zijn.
Megastallen kiloknallers en plofkippen zijn nu eenmaal nodig om iedereen van vlees te kunnen voorzien. Net als vegetarisch eten zijn dat oplossingen zonder het echte probleem aan te pakken: teveel mensen.
99 van de 100 problemen waar we nu mee te maken hebben heeft als oorzaak dat we simpelweg met veeeeel teveel mensen op deze bol zitten.
Comment