Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Het was even geleden maar mannekes wat was het weer smullen!

    IMG_9720.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Greyvol
      Greyvol commented
      Editing a comment
      Heel mooi

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      da werd nog eens tijd !!!!èé!!!!

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ja klopt, ik moest me er even toe zetten weer deeg met de hand te kneden. Maar nu heb ik de smaak weer te pakken!

    Pasta time ( 23u26 ) èé

    IMG_4808.jpg

    Remco.

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


      Ayurvedisch (vegetarisch) rijstgerechje (Kitchari) met gespleten gele mungboontjes en lots of Indische kruidenzooi en ijzerrijk groentjes op het vuur Met een goeie kneep citroen.
      Aanvallen!

      IMG-20230417-WA0002.jpg
      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Slaat nergens op

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Kijk naar japan daar eten ze veel vis en leven ze het langst😉

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Houdt nog steeds geen steek maar ze eten daar het meest tofu

      Tijgergarnalen in pikant sojasausje met wat rijst😋
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        ook lekker !!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Onbeduidend 20gr eiwit/100 en verwaarloosbare hoeveelheid in rijst
        Overlevings supplementen?🤷‍♂️

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Daarom dat hier lekkere garnelen liggen hé Rietslang😉

      Het directe deeg voor komende week moet zijn als roomijs alvorens je het laat rijzen en rijpen.

      IMG_9752.jpg
      Dat is aardig gelukt al zeg ik het zelf.

      Morgenochtend maak ik er bollen van die 's avonds klaar zijn voor gebruik en een paar dagen goed blijven in de koelkast. Voor meerdere toepassingen te gebruiken. Ook voor brood, broodjes en Italiaanse pita. De hydratatie is 65% ditmaal.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Als ik broodjes bak kan ik er zelfs acht bollen van maken!!

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        kaBOOM èé

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Ik ben nieuwschierig😋

      Te laat ....
      20230418_121055.jpg ... was wel OK.

      Comment


      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Kfc lekker😋

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        jaja lekker lekker èé

      Rijst met varkensvlees en champinonetje in een sojasausje😋
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        ook lekker lekker !!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Je bent wat je eet😊😇

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Liever een varken dan een mungboon😅😂

      Niks op m'n bord nog, maar probeer voor het eerst deeg, pizzadeeg nog wel, te maken. Maar het ziet er anders uit dan in de video van Vito, en dan op de foto's van Hork. Er zitten barstjes in het bolletje dat vanaf nu zou moeten gaan rijzen.
      20230418_114439.jpg 20230418_120232.jpg 20230418_125503.jpg 20230418_132205.jpgAfgedekt met vochtig doekje op kamertemperatuur. Hoeveelheid gist was problematisch afwegen, er was maar 0,15g nodig. Zo precies en gevoelig is m'n weegschaal niet. Volgende keer in ieder geval wat meer in 1x maken, of betere weegschaal. Het plakte ook erg in het begin, veel meer dan in de video

      Comment


      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Hmm Hork, de gist komt toch sws in aanraking met het water? Het wordt uiteindelijk allemaal gemengd toch? Ik heb het wel steeds pas erbij gedaan na de bloem. Heb niet nagedacht over de volgorde inderdaad

      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Er komen nu inderdaad luchtbellen in het deegbolletje, maar naar binnen toe

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Snuitje het gaat om het direct contact van instant droge gist met koud water, wanneer dat gebeurt slaat de gist dood en krijg je een deeg dat niet rijst en dat je dus wel weg kunt flikkeren. Helaas al een paar keer gehad dus zeker geen bakerpraatje!

      4 uur later:
      20230418_163747.jpg

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ziet er goed uit!

      • Rreppellsteeltjam
        Rreppellsteeltjam commented
        Editing a comment
        Ik dacht aan iets exotisch, gezien de kleur.

      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Ik zie niet precies wat je bedoelt @Rreppellsteeltjam , bij exotisch denk ik aan vrolijke kleuren, schaars geklede jonge dames, beesten en planten die hier niet voorkomen🤷‍♂️

      Even lekker gezond doen, preistoemp met een visje😋
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Daar eet men hfdzakelijk tofu als eiwitbron!

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Nee hoor reis maar eens naar daar voornamelijk veel vis zoals tonijn, zalm, garnalen. Maar ook varkensvlees en verder😉.

        Daar zal je veeeel moeite moeten doen om iets vegan te vinden. En als het dan zonder vis is doen ze vaak nog visbouillon bij😉.

        Of mijn lieveling sashimi. Levend vers maar dan echt levend vers, levend plakjes van snijden moet je eens proberen🤤

        魚はすごいおいしいですね🤤

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Monster




      Stoemp HamB met gestoomde groentjes
      en èén mosterd room sausje èé



      IMG_6094.jpg

      Remco.​

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Dat kan niet anders dan heerlijk zijn😉

      Pizza Margherita met een paar plakjes belegen Noord Hollandse Goudse kaas er onder. Heb de hydratatie van 60% naar 65% wat een iets lichtere korst geeft.

      IMG_9757.jpg IMG_9758.jpg
      De bodem was zachter en ondanks dat de korst wat lichter van kleur is, is de smaak beter. Heb de bodem zo dun gestretcht dat ie bijna brak, zonder gebruik te maken van een deegroller. De pizza moest wat langer bakken met 1 minuut 30 maar daar ondervond ik geen nadelen van.

      IMG_9759.jpg
      In de oven rijst het altijd weer een beetje, maar dit is dun genoeg.

      Voorlopig de laatste keer pizza, anders groei ik dicht en ben er ook wel even klaar mee.

      IMG_9761.jpg

      Ze lust het niet maar wil het wel.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Zo lekker kan je ze niet halen bij de pizzaria😋

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        kwijl lekker man , hoe stoppen ??

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Dank u voor de leuke reacties, volgende keer pizza van het huis!

        Remco de eerste pizza smaakte zo lekker dat ik een tweede gebakken heb en dat had ik niet moeten doen. Op dat moment was ik er ff klaar mee.

      Keiharde mislukking al smaakte het alsnog veel beter dan een oetker of wagner diepvries pizza. Het begon weer enorm te plakken bij verdere verwerking, en ik stond op punt alles weg te flikkeren tot ik de semola herinnerde. Apart spul, toen kon ik het toch nog in de oven krijgen. 20230418_201730.jpg
      Volgende keer beter😬

      Comment


      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Ziet er toch geslaagd uit🤤

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Het lanceren van de pizza vind ik na jaren ervaring nog altijd spannend. Dat luistert nauw en je leert het alleen maar door het vaak te doen. Maar voor een eerste keer vind ik je pizza helemaal niet slecht en fijn dat het gesmaakt heeft!

        Als ik jou was zou ik de volgende keer een direct deeg van 60% water nemen. Dan is het deeg beter hanteerbaar en glijdt het beter van de schep. En in een thuisoven bak je eerst alleen de bodem met de tomatensaus. Dan voeg je de mozzarella toe bak je hem nog even tot de kaas gesmolten is. Maar dat was je al bekend.

      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Bedankt voor de bemoedigende woorden jongens😃 Denk einde van de week een volgende poging wagen. Die pizzasteen werkt in ieder geval erg goed, ben ik blij mee. En het is leuk om te doen🍕

      Gestoomde zoete aardappel met heerlijk groene bladgroente en wortel met lekker veel zeewier, kikkererwtjes en bloemkoolworstjes.

      Lekker herstel na een hardcore workout en zo meteen een uurtje of 8 noeste handenarbeid

      20230419_120328.jpg
      Attached Files
      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Neen laat maar, liever geen antibiotica in men eten, zorgt voor spierafbraak
        Een worst is een worst he, al gelijk wat je erin draait.

      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        Waar haal jij je groentes rietslang?

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Vooral van de Delhaize bij de deur, nice bio assortiment maar ook Bio-Vita hebben ze oa steeds erg nice broccoli en pastinaak maar zoveel mogelijk uit eigen tuin uiteraard.

      Lekker veggie amandelworst uit de bakkerij bvb kan ook
      Eeuwenoud snoepgoed,
      jammer gng uitverkocht.

      Screenshot_20230419-161216_Chrome.jpg
      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Ja lap ja alweer niet goed

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Als ik het mijn vriendin vraag wil ze maar 1 worst en die is gemaakt van vlees🤣

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Of van plastic.
    Bezig...
    X