Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Hmmm surinaamse bami met gestoofde kippedijen geplukt en gebakken banaan
    20230428_161819.jpg
    God was never on your side..

    Comment


    • Greyvol
      Greyvol commented
      Editing a comment
      Goed zeg!
      Die gebakken banaan ook

    RaRa èé

    IMG_5466.jpg

    Remco.
    🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • belladonna
      belladonna commented
      Editing a comment
      Asperges met roomsaus

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      Schorseneren in bechamelsaus - puree & pikante komkommer salade met varkens lapjes !!

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Schorseneren lekker nostalgie

    Tongskes met gebakken aardappelen en tomaat😋
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


      Sambalboontes rijst pikante kip en nog is bakbanaan jammie o en eitje
      20230503_162818.jpg
      God was never on your side..

      Comment


        Effe gestoofde zoete bataat, paksoi, wortel, warmoes en zeewier als krachtvoer.
        Seitan chunks en kikkererwtjes als eiwitjes, ronde 2 sebiet voor 8 uurtjes na eerst een paar uurtjes gewichtjes tillen
        Mist nog wat Hellman's of lekker sausje.
        Morgen eiwitrijke linzenkiemetjes

        20230504_115439.jpg
        ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

        Comment



          Dit was men ontbijt èé

          Nen Curry met Taai varkens vlees met boontjes
          uit een bokalleke en rijst uit het zakske ,
          heeft nen halven dag op men maag gelegen èé !!




          IMG_5590.jpg

          Remco.

          🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Stevig ontbijtje

          Varkenshaasje met aardappeltjes in een sausje vergezeld met bloemkool in witte saus
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

          Comment


            Speklapje met tzaziki en wat gegrilde groenten van de bbq
            filedata/fetch?id=1806709&d=1683221294&type=thumb
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.
            2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
            2016 - Greyvol's buitenkweek
            2017 - Santa Maria van Space Cees

            Comment


            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment
              mmmmm spek èé

            • NewNoobie
              NewNoobie commented
              Editing a comment
              Bbq ik wou dat dat ook gedaan had

            • Greyvol
              Greyvol commented
              Editing a comment
              Snap ik, ben al goed teut van de aardbeien vodka Met lemon en lime Ghehe ik gooi er nog een speklapje op hé!


            Kip in een krokant pikant jasje met
            gestoofd witloof gekookte patatjes
            en een te hè🔥ét room sausje èé



            IMG_3691 2.jpg


            Remco.

            🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • Rietslang
              Rietslang commented
              Editing a comment
              Heerlijk man maar dan zonder de uienzooi

            https://www.youtube.com/watch?v=Pubywr1I0Ug nog effe keuze maken
            verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

            Comment


            • Rietslang
              Rietslang commented
              Editing a comment
              Hartstikke gezellig toch, malse kippetjes en zo

            Parlla😁
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.

            Comment


            Ziet er goed uit
            verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

            Comment


              Zeggen dat je kan schilderen tegen je vrouwmens -> kl*ten afdraaien dan maar weer, maar eerst effe crashen onderweg en picknick langs vlaamse velden
              Effe gebakken bloemkool als VitC en extra proteïne
              Wel wat wreed in stukken gehakt en gebakken maar dat deed iem anders al dus aanvallen maar

              IMG-20230506-WA0015.jpg

              ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

              Comment


              • Remco
                Remco commented
                Editing a comment
                lekker - en is't daar ook zo goe weer ??

              • Rietslang
                Rietslang commented
                Editing a comment
                Ja hoor lekker weertje, jammer tis binnen te doen

              • Remco
                Remco commented
                Editing a comment
                ik moet nog nen dag of 3 verder doen met mijne lente schoonmaak en dan heeft het hier ook alles een ander proper kleurtje !!

              Vandaag verse volkoren spaghetti met parmazaankaas en goede scheut tabasco😋
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 2 photos.

              Comment


              • Remco
                Remco commented
                Editing a comment
                Da ziet er lekker uit !!

                hoelang ben je bezig bezig geweest met de voorbereiding van dien pasta ?èé?

              • NewNoobie
                NewNoobie commented
                Editing a comment
                10minuutjes😉

              • Hork
                Hork commented
                Editing a comment
                Zeker mooi alleen zou ik de saus nog wat meer willen indikken. Men neme een koekenpan met dikke bodem. Zet die op middelhoog vuur en schep er wat kookvocht in (altijd bewaren). Dan de saus erbij doen, roeren en als laatste voeg je de de afgegoten spaghetti toe. Indien nodig nog wat saus toevoegen en blijven roeren tot het meeste vocht er uit is. Desgewenst nog een schepje kookvocht toedienen als je het nog wat langer wilt koken.

                En als je zelfgemaakte fond hebt voeg je daar natuurlijk ook wat van toe maar dan zou ik het vlees achterwege laten omdat je het anders niet proeft.

                Overigens kun je het bakken van de pasta en saus ook op hoog vuur doen in een wokpan zoals Chinezen wokken. De Italianen die ik het zag doen bakten het met een flinke scheut olijfolie in een grote koekenpan. De hoeveelheid gebruikte olijfolie was mij te gortig, niet dat ik er misselijk van werd maar moest me 's avonds wel haasten naar het toilet!

              T'was weer effe geleden - pannenkoeken èé


              IMG_5633.jpg

              Remco.
              🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

              👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

              Comment


              • NewNoobie
                NewNoobie commented
                Editing a comment
                Altijd lekker😋

              • Hork
                Hork commented
                Editing a comment
                Mooi dun zoals het hoort! Ook lekker gemaakt van semolinabloem met zout water en ei (geen suiker) bakken in olijfolie en als ie klaar is besmeren met Bolognese saus. Oprollen en bestrooien met Parmezaanse kaas en/of Pecorino.
            Bezig...
            X