Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts


    Rijst noedels met mini 🍤's in een
    pikante versie !!!



    IMG_5030.jpg


    Remco.

    🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


      Merguez op de bbq met saladerie. En bbq groentjes.
      20230521_182555.jpg

      Comment


      Gebakken rijst


      20230521_151432.jpg
      Die is iedere keer weer anders, maar de basis is rijst, bosui, ei en sojasaus. Superlekker

      Deze was met vijfspijskruid


      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        en waarom look - ui ni mee int gerecht ??

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Twee drie eitjes in kom en kloppen
        Wok met wokolie (extra smaak) en ei erin
        Roerbakken in kleine brokjes
        Uit de pan, olie erin en twee flinke stelen bosui bakken
        Als bijna gaar is rijst erbij

        Rijst:
        Koken volgens recept en af laten koelen met deksel op pan erwijl je af en toe omroert. Liefst dag erna gebruiken, maar kan ook als het afgekoeld is

        Ei erbij
        Sojasaus, niet te zuinig
        Klaar

        Dat is dus de basis, je kunt er nog alles bij doen wat je over hebt kwa groente, en flink kruiden met bijv vijfspijspoeder, paprikapoeder, gemberpoeder, knoflookpoeder enz......

        Dat is de basis

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        👍🏼👍🏼👍🏼

      Hier was het nog eens een broodje kebab maar halverwege het broodje walgde ik er van. Heb het Benthe gevoerd en hoef het nooit weer.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Ik heb voor alles de beste, naar mijn smaak dan. Superdoner
        Supergriek
        Supersurinamer
        Superthai
        Superman

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        En die Superman ben je zeker zelf?
        Ik heb voor bijna alles een buurtsuper en de rest regel ik zelf!
        Super man!

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Exact

      Vandaag terug een bbq. Scampi +worsten brochette, papilotte en spare ribs
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 4 photos.

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        mmmm gij weet wa lekker is , en ik maar droge rijst eten èé

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Bedankt😁

      Eenvoudig maar godelijk. Kraaiebiefstuk met gebruneerde aardappelen en worteljes🤤😋

      image.jpg

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        weeral zo nen mooie lap vlees !!

        kook jij de patatjes eerst ??

      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Jip eerst koken😉

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ziet er weer super uit, mijn maag begint meteen te klinken als een varken.....

      Patatten - Kastanjechampignon - varken èé


      IMG_3234 2.jpg

      Remco.

      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • NewNoobie
        NewNoobie commented
        Editing a comment
        Ziet er heerlijk uit

      IMG_20230523_220157.jpg

      Kost niet eens die 52 euro die die fokkin parasieten dagelijks onder je reedt vandaan vreten.
      Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
      Het systeem betreurt dit ten zeerste.

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        hoelang moeten die voor dat ze eetbaar zijn . lekker eten man laat het bier maar vloeien .......................;

      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Ligt beetje aan de temp natuurlijk. Goed hete bbq is belangrijkste. Min of 10? 5 per kant ofzo? Beetje gevoelswerk. Paar maatjes zijn chefkok en die kunnen t niet zo lekker zeg ik je. Krijg je Hollandse smokkel stoofpot in de alu folie. Zijn te weinig in Portugal geweest denk ik..
        Alles draait om de zoutkorst. Grove korrels en ff lekker stoken dus niet te vroeg draaien en dan blijft ie niet plakken.

        Was geniaal maar ook wel de 1e dit jaar dus de volgende wordt sowieso nog beter.

        Fok vlees BBQs. Kan je niet van schijten man.

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        zalig een viske in een zoutkorst heb nog nen pot grof zout staan !!!

      Vogeltjes zonder hoofd😋
      image.jpg

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        ja man aan uw tafel wil ik ook wel eens aanschuiven !!!

      Gemakzuchrig vanavond😁😋
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


        Mihoen met kip & Chopshoy met geroosterd
        varkensvlees en Chinese diepvries friet èé




        IMG_6639.jpg

        Remco.

        🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


          Asperges a la flamande met hesp.
          20230524_182703.jpg

          Comment


          Snel wat krachtvoer zoete aardappel gestoofd met bio broccoli,
          samen met bruine geweekte linzen en zelfgemarineerde tofu, smakelijk.

          20230525_120148.jpg
          ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

          Comment


          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            o nèé ik èét ni mèé èé

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Een dag of 2 zonder eten spreek je gauw anders En dan eet ik het voor je neus op

          Vandaag wat lichtere voeding. Een magere kotelet met spinasiestoemp.
          image.jpg

          Comment


          • Eerstekamerlid
            Eerstekamerlid commented
            Editing a comment
            Stoemp is best. Altijd en overal.

          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            jaja stomp ik eet mee !!

          Stoofpot voor morgen, heeft er net 6 uur pruttelen opzitten

          20230525_155838.jpg

          in de langzaamkoker


          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment


          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            ik verse mayo !!

          • Eerstekamerlid
            Eerstekamerlid commented
            Editing a comment
            grootmoeders Recept or it didn't happen.

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Eigen recepje
            Was superlekker al zeg ik het zelf. Met petattepuree, en vanmiddag restjes met brood. Lekker man

            Stoofvlees in blokjes en nard aanbakken
            Uit de pan en ui en champignon erin
            Vlees er weer effe bij en zout, peper, oregano, rosemarijn, tijm, paprikapoeder, cayennepeper, piment, knoflookpoeder, half groentebouillonblokje en water
            8 uur pruttelen en aandikken met maizenapapje
        Bezig...
        X