Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Smakelijk eten mensen. 🍽️😊
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


      Vandaag langs de Libanese traiteur gefietst.
      20231016_180428.jpgAltijd goe!

      Comment


      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Ziet er wederom heerlijk uit joh, laat het smaken!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Boerenkool? Nice

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Wow dat ziet er serieus goed uit, ken eigenlijk niks van die keuken maar dit lust de boer zeker wel!

      filedata/fetch?id=1842229&d=1697478019&type=thumb Bloemkool ovenschotel met worst..
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.
      2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
      2016 - Greyvol's buitenkweek
      2017 - Santa Maria van Space Cees

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        OOOOffffff.fff.ff.ff heb net nog maar is in men broek gekeken , en hij hangt er nog aan 🥳👍🏼

      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Ghehe ben blij dat ik niet zo’n joekel in mijn broek heb

      • Rreppellsteeltjam
        Rreppellsteeltjam commented
        Editing a comment
        Bijkant net zo groot als de vork.

        En vorken zijn niet zo groot hè!?

      IMG_5084.jpg

      😋💪🏻👍🏼

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


        IMG_5088.jpg

        😋💪🏻👍🏼

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Lekker

        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Doe je niet meer die maaltijd boxen?

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          nee te duur en te kleine porties èé

        Chouffkes vanavond.
        20231017_193647.jpg

        Comment


          IMG_20231017_223344.jpg
          Half lag..
          Lekker of barbaar?
          Geniaal. Vooral die knoflook icm sambal.
          Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
          Het systeem betreurt dit ten zeerste.

          Comment


          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Kapsalon is en knap staaltje fusion inderdaad.

          Oke wie komt er frietjes eten
          Screenshot_20231018_101536_CloudEdge.jpg Screenshot_20231018_101248_CloudEdge.jpg
          God was never on your side..

          Comment


          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            gefrituurde muis èé

          Pizza met jong belegen Nederlandse boerenkaas en pizzasaus van Petti. Gebakken op 510 graden met een draai na een halve minuut. Dit om de pizza gelijkmatig te bakken en de bodem verbrandt niet doordat die even loskomt van de steen.

          IMG_8658.jpg IMG_8660.jpg
          De sterke smaak van de kaas behoeft geen begeleiding van andere ingrediënten. De tomatensaus wordt flinterdun uitgesmeerd en dient louter ter voorkoming dat de pizza een bol wordt in de hete oven.
          Horks Fototopic 2.0

          Comment


          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Oei, mooi man!

          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            jup doet er voor mij ook maar èéne èé

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Dank u!

            Altijd welkom Remco en ze zijn snel gebakken, binnen een minuut!

          filedata/fetch?id=1842497&d=1697648252&type=thumb Konijntje uit de slowcooker met bruin bier en appelschil sausje met boontjes en erwten.
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.
          2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
          2016 - Greyvol's buitenkweek
          2017 - Santa Maria van Space Cees

          Comment


          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Konijn in bruin bier met gekarameliseerde appel voor 2 personen in de slowkoekert

            Voor in de slowkoeker
            +/- 500 gram konijnenbout of -rug
            1 fles bruin bier
            200 ml water
            1 (rode) ui
            3 teentjes knoflook
            10cm winterpeen of paar wortels
            Rozemarijn
            Tijm
            Laurierblad
            2 eetl (appelcider-)azijn

            Om de saus te maken
            4-5 soeplepels bouillon uit de slowkoekert
            1 theel mosterd
            1 eetl bruine suiker
            1 eetl appelciderazijn
            Peper en zout

            Voor de gekarameliseerde appeltjes
            2 appels
            Beetje citroensap
            50 gram (of meer) zuurkoolspek of gerookte spekblokjes
            1 eetl bruine suiker

            Snij ui door de helft en dan in dunne ringen
            Snij wortel in dobbelsteentjes en plet de knoflook (groene kern eruit halen)
            Leg dit in de slowkoeker (ik gebruikte de slowkoeker van 3l) en hierop de konijnenbouten/rug. Giet het flesje bier hierop leeg en vul aan met water tot alles net onder staat. Strooi wat rozemarijn en tijm hierop (samen net 1 eetl) en 1 of 2 blaadjes laurier.
            Zet op medium voor een uurtje of 6-8.

            Saus
            Zet de slowkoeker uit. Schep een paar soeplepels (250-300ml)saus in een (saus)pannetje. Breng aan de kook en laat dit 30 minuten doorkoken op middelhoog vuur.
            Voeg de mosterd, suiker, appelciderazijn, peper en zout toe en maak de saus eventueel dikker met maizena.

            Gekarameliseerde appeltjes
            Als de saus aan het inkoken is snij je met een dunschiller de appels. Bewaar de schillen! Deze karameliseren we dadelijk superknapperig. Appels in 4-en sijden en klokhuis eruit, snij appels in blokjes van 2x2cm. Doe dit in een bakjes met wat citroensap erover tegen het bruin worden.

            Als je pulled rabbit wil maken haal je de konijn nu uit de slowkoeker, leg op een bord en laat wat afkoelen. Wil je de konijnenbout heel op je bord dan laat je m nog in de slowkoeker.

            Verhit een koekenpan en bak de spekblokjes uit op middelhoog vuur, af en toe roeren. Na 10-15 minuten zijn ze mooi bruin en het vet eruit gebakken. Doe de appelschillen hierbij en de eetl bruine suiker en roer dit 5 minuten om. Doe de stukjes appel erbij, zet het vuur uit en roer nog 2 minuten om. Op smaak brengen met peper en zout.
            Nu kun je de ingekookte saus op laag vuur zetten en afmaken en op heel laag vuurtje houden.

            Zet de oven op grillstand en verwarm je borden of ovenschaaltjes voor ongeveer 7 minuten. Pluk zonodig het konijn en breng op smaak met peper en zout. Leg dit of de bout (met peper en zout) op de borden en doe nog 7 minuten terug in de oven.
            Zet de pan met appeltjes weer op middelhoog tot hoog vuur zodat de spekjes en gekarameliseerde appelschilletjes lekker knapperig worden, af en toe roeren.

            Haal de borden uit de oven, saus over het vlees, appeltjes en groentjes ernaast.

            Ik heb er (diepvries-) erwtjes en sperzieboontjes bij gemaakt, maar rode kool is er ook erg lekker bij. Uiteraard kan een aardappeltje ook. Slowcooker van drie tientjes

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Goed man, geeft ideetjes. Bedankt

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            kelderkastje Duvel is wel wat beter dan Chouffe als je het mij vraagt!

          Prei stòémp ->



          12u30 ------------------17u30


          IMG_5210.jpgIMG_5212.jpg


          Remco.

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


            20231019_190901.jpgbroodjes met runderrookvlees eitje uitje slasaus beetje peper en, call me crazy,, bieslook.... jummerdejum
            sigpic it is just a flower

            Comment


              Soort van calzone gevuld met gehakt, champignons, paprika, ui, knoflook, tomatensaus, kaas en diverse Italiaanse kruiden. 🍽️😋
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 1 photos.

              Comment


                Greyvol of iemand anders Tamme kastanjes ze liggen buiten voor het oprapen zijn erg gezond. Kan jij er is iets lekkers mee maken.
                ik kook ze met schil met kruisje boven in een na 30 minuten pel ik ze een eet ze op. Die ik niet op eet worden koud en de volgende dag zijn ze nog steeds kei lekker en zoet ook.
                Screenshot_20231019_202024_Google.jpg
                God was never on your side..

                Comment


                • Hork
                  Hork commented
                  Editing a comment
                  Het lijkt wel eeeh witte saus!

                • QnQ
                  QnQ commented
                  Editing a comment
                  Kastanjepuree

                • Rietslang
                  Rietslang commented
                  Editing a comment
                  VitC bommetjes

                filedata/fetch?id=1842633&d=1697741610&type=thumb Pasta ovenschaaltje met veel olijven, kaas, paprika en champignons, spekjes en ham..
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.
                2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
                2016 - Greyvol's buitenkweek
                2017 - Santa Maria van Space Cees

                Comment

                Bezig...
                X