Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Elke seconde eerder dat je pizza afgebakken is telt, zeker onder de minuut! En doordat deze pizza kleiner is dan normaal, was ie sneller gebakken dan ooit! Te weten in 45 seconden. De korst was zelf zo luchtig dat deze inzakte na een minuut toen ik aan het prutsen was met die kutcam.
Zoete patat-bintje patat-brokkoli puree met chipolataworst en stevige jus. Uitjes en mosterd. Lekker. Iedereen content in het huishouden. 20231204_174901.jpg
kelderkastje dat er bier in de saus zit is een pre en aangezien ik geen hork tegen uw dochter wil zijn volsta ik daar maar mee! Maar een gekoelde Brugse Zot en een La Chouffe erbij zou niet misstaan. Twee biertje heb ik geleerd van een ietwat corpulente zuiderbuur en ik ben een snelle student! Ze noemen we wel eens Alberto E. Rapido!
Vegankebab/gyros met zoete aardappel, scheutjes en wintergroentjes in een seizoensbijpassende specerijenzooi, kwestie het iets warmer en niet het pleuris te krijgen in die teringvochtige rugbrekende koude hangar.
Smakelijk en profiteer ervan lekker binnen!
Loods dan, werkplek. Met mijn hoge diploma's mag al blij zijn dat seitan die 25 stukken de kilo en dagelijks verse groenten kan permitteren. Straks moet ik opnieuw vlees als ik verleg Jaa Hork erg veelzijdig spul Gooi maar eens op de pizza
Wat een bescheiden eter ben jij Zowel boerenkool als hachee maak ik in gaarkeuken hoeveelheden. Zodat we er meerdere dagen van kunnen eten. De biologische boerenkool uit eigen tuin is uiteindelijk totaal mislukt. Te veel hitte, koolwantsen, rupsen en luis. Je kan het in Italië ook nauwelijks kopen. Gelukkig hebben we hier lokale marktjes waar kleinschalige biologische telers hun waren komen verkopen. Een er van had boerenkool. "Cavolo riccio". De klassieke variant met het blad nog op de stengel. Toen ik hem vroeg hoe hij het voor elkaar kreeg zo mooi biologisch te telen keek hij wat besmuikt.....
Praktisch hetzelfde weeral, zoete patat met pastinaak, boerenkool en broccoli, maar grote stukken muurisolatie dit keer, en zeewier omega 3 aanvullen.
Smakelijk, toedel oe
IMG_3380.jpg gisteren naar de Ikea geweest. Wat een ontzettende kut winkel vind ik dat toch nondeju zeg. Daarna snel naar de Afghaan gereden om m’n Ikea trauma weg te eten. En dat was seeeerrrr nais!
die amandel taart van de Ikea heb ik ook lekkerder in m’n herinnering gehad als dat die gisteren in m’n munde was. 😕
voor de mensen die in de mooiste stad van Nederland wel eens komen bamiyan is the place to be voor lekker Afghaans voer👌🏽
Eerstekamerlid ja dat is wat anders dan die pakjescultuur waar jij als Ollander uit komt!
Ziet er prima uit kelderkastje want zo maak ik het zelf ook ongeveer dus goed bezig!
2 wortels wat selder, 2 tenen knoflook 2 uien 2 rode paprika aanstoven. Wat rozemarijn en oregano. Dan 10 tomaten in stukjes 2 stengels prei, 2 kleine blikjes tomatenpuree erbij. 2 boullionblokjes en 600ml water. 10 minuten koken nog, staafmixer erdoor. Laurierblad en ballen erbij. Nog even laten sudderen. Dan een paar uur laten rusten en terug opwarmen. Met verse aardappelpuree serveren.
Overschot van het korma-bloemkoolsausje van gisteren, effe op wat versgebakken seitangehakt gemengd, met gestoomde groentjes voor wat kleur en ijzer, met verse voorgekookte Ébly, ja lekker lui dit seizoen O en koolslaatje.
Gotta love them mondays, auf wiedersehen bitches!
Thuiskomen en geen zin hebben om te koken, wie herkent het niet? Bestelplatform Thuisbezorgd zette op een rijtje welke gerechten er in 2023 het meest werden besteld. Een opvallende stijger: de pizza saté. "Een broodje saté vinden we lekker, dus dan kan het ook wel op een pizza."
"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
Comment