Smakelijk eten mensen en fijne avond. 🍽️😊🌷
Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Ik had nog een deegbol over die 24u in de koelkast heeft gelegen. Ondanks dat ik 'm op kamertemperatuur liet komen toch wat luipaardenhuid. Smaakte goed. Misschien invriezen heroverwegen.
IMG_20240604_182805.jpg
- Likes 5
Comment
-
De koelkast is de vijand, noodzakelijk kwaad op zijn best. Voordat ik poolish ontdekte was 24u minimaal ook mijn mening. Nu met preferment 8-12u. Dit deeg van de foto was over en wel 36u oud. De smaak was nog net goed.
-
Poolish heb ik ook mee geëxperimenteerd. Als je de Italianen moet geloven is "biga" nog beter.
Maar het makkelijkste voor mij, met de beste resultaten, is een lange bulkfermentatie in de koelkast. En dan enkele uren voor het bakken de bollen maken en buiten de koelkast laten rijzen.
Met broden trouwens andersom.
-
Volledige koren brood met NHG kaas.
17176551636843933192012740044556.jpg Doorzichtig bord, of brood met pen, papier en keem? 😂
Comment
-
Gebakken patatjes met veel boter en 2 soortjes kaas😊😋😛
poot rauwkost ter balans, met veganaise!
Smakelijk
Messenger_creation_43996a85-13ab-4b99-8d5d-c77dd3c8518a.jpgEverything is nothing and nothing is everything.
- Likes 2
Comment
-
De reserve deegbal hoefde donderdag jl niet aangesproken te worden dus was het pizza wederom maar dat verveelt mij niet zo schnell.
IMG_20240608_183314.jpg
Had nog een plakje ham en geen zin aan een supermarkt bezoek.
- Likes 5
Comment
-
Zondaglunch, Nacho´s uit de oven met spul er op, burrata en fetabroodjes.
20240609_120819.jpg Straks de haag wat bijknippen.
- Likes 5
Comment
-
Ribs van de spare. Geen idee wat voor een beest een spare is, maar het smaakt wel
20240609_213241.jpg
20240609_213225.jpg 20240609_213231.jpg"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
- Likes 3
Comment
Comment