Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Gekookte spruitjes met gebakken patatje, Indische Samosa, erwtjes en wat rauwkost, nog een bordje van jullie heerlijke waterkers

    20241012_174614.jpg
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


      Yogi dahl oftewel puur vreten (look noch ui)
      met gebakken spruitjes, verse koriander, radijsscheutjes en waterkers
      En versgefixte quinoa heerlijk!
      effe de link van dit voortreffelijk erg simpel, makkelijk en goedkoop doch uiterst voedzame dish.
      effe de link echt es proberen noordermaatjes:
      As a first yogi recipe, I’d like to share the most common Indian dish: rice and dahl. A typical dahl is composed of some type of lentils, water, mustard seeds, lots of spices and often carrot…

      Met wat supplementjes en een paar blikken bier en wijn kwestie het rein te houden en ten voordele van een goeie vertering
      ziet er wat soepachtig uit omdat de helft werd gemixed en terug in de pan gepleurd.
      Lekker lekker lekker!
      Smakelikk

      20241013_201208.jpg
      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        WTF smakelijk èé

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Wanting That Food? Kan je geen ongelijk geven🙂 thanks gozer

      Gepimpte spinazie pesto met ,kaas, olijven oven schotel met rucola, druiven, komkommer salade met dadel azijn.
      keilekker en alvast voor morgen de slowcooker kip. 24 uur in de slowcooker en morgen ff Brownen in de oven. Super weinig werk en zo”n lekkere kip!
      filedata/fetch?id=1892452&d=1728935692&type=thumb
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.
      2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
      2016 - Greyvol's buitenkweek
      2017 - Santa Maria van Space Cees

      Comment


      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Uit de supermarkt, pimpen en dan in de oven. Ik eet altijd uit een gloeiend heet gietijzer pannetje. Ik ben super langzaam met eten, chew your water and drink your food..

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Dat is eigenlijk best slim Grey, ben zelf ook zo'n tergend langzame eter, kauw als koe dus tegen de tijd dat ik aan m'n laatste hap zit is het al ijskoud. 😂😭

      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Yep, ik heb die borden geprobeerd die er speciaal voor zijn. Maar dat werkt voor geen meter, ik verbrand wel eens mijn pols als ik tegen de rand kom, maar dat is het zeker waard. 170 graden 10 min in de oven. Ernesto gietijzeren braadslede van de Lidl. Vind ze ook een stuk gezelliger staan op tafel en sissend als je er eten in schept, heerlijk
        Last edited by Greyvol; 17 October 2024, 08:43.

      Petatte met errete en braadworst
      20241009_173735.jpg
      Met wat ui, kruiden en tomaat een sausje gemaakt
      20241009_173816.jpg
      Lekker man
      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        ik wil ook wel meedoen !!!!!!(èé)!!!!!!

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Meer kleurtjes nog

      Heb nu twee slowcookers aan staan, een met kip en een met appelboter, maar het moet nog tot vanavond, en heb nu al honger hahaha
      Ruikt hier super lekker in huis
      filedata/fetch?id=1892525&d=1728983270&type=thumb
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.
      2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
      2016 - Greyvol's buitenkweek
      2017 - Santa Maria van Space Cees

      Comment


      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Doe es ff wat meer kip info.
        Heb dat hok hier staan maar gebruik m eigenlijk nooit.
        Ga vaak te snel voor slow.

      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Kippie zit al in sous vide vacuum zak uit de vriezer en die gaat meteen in de slowcooker en 24 uur later kan die in de grill 10 min en is het smullen die kleine slowcooker word bij mij ook steeds te heet. Die groter doet het een stuk beter.

      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        Dat ding moete inpakken en aan de vrouw cadeau doen Eerstekamerlid
        Feestdagen staan weer voor de deur

      Kip - Steak - boontjes - wittekool bechamel -
      puree en een bruin sausje èé


      IMG_5075.jpg

      èé

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


        Kippie uit de vorige slowcooker post na het grillen met de appelboter..
        filedata/fetch?id=1892764&d=1729111648&type=thumb
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
        2016 - Greyvol's buitenkweek
        2017 - Santa Maria van Space Cees

        Comment


          Lekker worstjes in wat tomatensaus+pasta. 🍝 20241016_175239~2.jpg

          Comment


          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Dat heb ik gisteren ook op Mag ik een grotere portie! Veels te lekker voor zo’n Piepklein bordje!

          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Haha jij mag dat Grey. 🍝😉

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Paardenworst? Lekker smakelijk

          Irisch Coddle

          20241017_122011.jpg
          Spek, ui, bosui, wortel, knoflook, tijm en rozemarijn effe goed aanbakken. Halve liter Guinnes bier erbij en in laten koken

          20241017_124225.jpg
          Aanvullen met rundvleesbouillon en voorgebakken worsten

          3 uur in de oven op 150C
          IMG-20241017-WA0011.jpg

          20241017_151649.jpg
          Lekker!!!
          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment


          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Ziet er goed uit!

          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Lekker zeg

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Ja lekker zeg, maar zonder het spek, de look en ui, en rundthee of Guinness. De worsten lijken me wel lekker veggie dus laat maar komen dat bordje🙂 liggen daar toch ook witte patatten bij? Nou vooruit dan maar🙂

          IMG_7420.jpg

          èé

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Oldskool varkenslappen waren nooit men favo en nooit begrepen, maak dan gwn worsten van die beesten zoals de Duitsers of schweinehoendengebraad idp.

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Het is gauw droog varkensvlees maar dan bak je het te lang.

          Bari pizza, flinterdun. 🍕🤌 20241021_160821.jpg 20241021_160849.jpg 20241021_160627.jpg 20241021_160635.jpg 20241021_160719.jpg

          Comment


          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Mooi zeg..

          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Was een partijtje lekker joh Greyvol!

          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Nou moe, maag knort..

          Petatte met non de jus
          Tartaartje met grove mosterd
          Gesneden snijboontjes met nootmuskaat
          Zoetzure komkommer salade on the side

          20241022_173438.jpg

          Lekker man


          20241022_173449.jpg



          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment


          • Greyvol
            Greyvol commented
            Editing a comment
            Lekker ja!

          "Wat willen jullie eten?"

          "Chili"

          "Oke"

          20241023_113049.jpg

          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment


            Shawarma met toebehoren.
            20241022_162649.jpg
            Broodje pita uit elkaar getrokken in feite.

            Comment


              Griekse giros gister

              20241024_172623.jpg 20241024_172630.jpg

              Heerlijk

              "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
              "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
              "Ajeto" - Buurman en Buurman

              Comment


              • Eerstekamerlid
                Eerstekamerlid commented
                Editing a comment
                Bestelde vd week zelfs Vlaamse frieten in Noord Holland.

              • Takketoelli
                Takketoelli commented
                Editing a comment
                Moet niet gekker worden

              • kelderkastje
                kelderkastje commented
                Editing a comment
                Sergio Herman heeft hier in Antwerpen een Hollandse frituur. Te zot voor woorden.
            Bezig...
            X