Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Bulgur met biefstuk stukskes in tomatensaus met aubergine en dille-yoghurt. Erg smakelijk.
    20241026_182527.jpg

    Comment


    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Stevig ontbijt, nice

    Andijviestamppot
    Runderworst, non de jus en Limburgse grove mosterd

    20241027_173324.jpg 20241027_173317.jpg
    Lekker man

    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


      Chili voor morgen. Chili, stoofvlees, soep, spaghettisaus, ... van gisteren is altijd beter!
      20241027_125225.jpg

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Zet maar een stoel bij.

      • Rreppellsteeltjam
        Rreppellsteeltjam commented
        Editing a comment
        Uitkijken bij onweer met je soep!!

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Hoezo, hij zit waarschijnlijk niet onder een boom met zijn chili

      Late night snack.

      20241028_021928.jpg
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


        IMG_7425.jpg
        --èé--

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Lekker hoor en gezond ook die spermatopsiden!

        Nog eens bij een Armeniër gepasseerd.
        20241028_121839.jpg
        Pita anders. Erg smakelijk wel.

        Comment


          Kwestie v variatie gebakken duitse herderslap met Brusselse spruitjes, Basmati rijst en peulvruchtjes
          Squeeze lemon en hand peterselie

          20241030_190606.jpg
          ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

          Comment


          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Is er een proefbaar verschil met mechelse herders?

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Lekker zeg, het lijkt wel big.

          Deze keer veggie met boontjes ipv linsjes, vnvnd eens met kat aan het spit nog aan het overwegen als zijn tijd gekomen is
          Met lekker wat peterselie

          Eerst nog effe offeren toch nog niets onreins voor de moment

          20241031_133418.jpg
          Attached Files
          ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

          Comment


          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Wat nou offeren? Als dit mij aangeboden werd zou ik gebelgd zeggen: 'als dit risotto is breng me dan maar rijst en als dit rijst is breng me dan maar risotto!'

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Gebakken rijst a la de gemiddelde Hollander of het look-tomaat-aubergine zuiderse heethoofd? Anders erg voedend ja

          Lunch met collega, erg fijne diner. Hij de Pastrami Sandwich, ik de Philly Cheese steak sandwich. Njammie! Met goeie limonade en smalle frietjes.
          20241031_125835.jpg 20241031_125850.jpg
          Alles altijd met een augurk die de man zelf kweekt blijkbaar.

          Comment


          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Ziet er goed uit en blijkbaar doe je zwaar werk want stevig lijkt het tevens.

          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Stevig is inderdaad correct. Avondeten skip ik denk ik.

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Ach die calorieën heb je er allang afgezwoegd ga ik gemakshalve van uit.

          IMG_7452.jpg
          --èé--

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Dat is lang geleden

          Voor de verandering pizza romana met dezelfde toppings. We maken het niet te gortig!

          20241031_191450.jpg 20241031_191505.jpg
          Horks Fototopic 2.0

          Comment


            20241031_195316.jpg slavink spruitjes piepers en jus. Jummie
            sigpic it is just a flower

            Comment


            Takketoellies kipcreme

            20241101_144020.jpg
            Champies en ui met knoefloek bakken
            Uit de pan, kipfilet stukjes in de pan
            Paprikapoeder, cayenne, peper, Italiaanse kruiden, extra oregano en een beetje rozemarijn. Tijm was op gvd, maar zit ook in de italiaanse kruiden
            Bakken
            Champies en ui er weer bij
            Bakken
            Flesje kookroom erbij gieten
            Laten prutelen
            Bouillonblokje groente erin
            Eventueel nog wat kruiden en zout
            Maizenapapje maken en alles aandikken
            Pruttelen

            Klaar
            Pap en mam ook weer blij
            "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
            "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
            "Ajeto" - Buurman en Buurman

            Comment


              Lekker fit en veggie derde rijk gerechje
              Gebakken boerenkool met gevulde pasta in tomatensausje, bio olijfjes en fris rauw krautsalaatje en kräuterteetje
              Smakelijk

              20241102_192422.jpg
              ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

              Comment


                Meat
                filedata/fetch?id=1895229&d=1730627454&type=thumb
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.
                2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
                2016 - Greyvol's buitenkweek
                2017 - Santa Maria van Space Cees

                Comment


                • Takketoelli
                  Takketoelli commented
                  Editing a comment
                  Iets te rauw voor mijn smaak, maar goed gebakken. Doe jij ook de duim vingertip truuk?

                • Greyvol
                  Greyvol commented
                  Editing a comment
                  Mes en vork
              Bezig...
              X