Re: Wat ligt er op jou bord vanavond?
Geroosterde varkens schouder ,staat al 3 dagen in de marinade , bruine suiker ,sambal , knoflook, zout,gember poeder, komijn,geelwortel !! 2tot3 uur in de oven op heel laag vuur , met alu folie erover na het aan braden !!! na 3 uur valt het vlees van de botten zo gaar !!!!! bami koken met wok groenten, roer eieren , en zie daar weer een chinees werkeloos !!!!! ( marinade gebruik ik ook op spare ribs maar die rooster ik op houtskool )
Geroosterde varkens schouder ,staat al 3 dagen in de marinade , bruine suiker ,sambal , knoflook, zout,gember poeder, komijn,geelwortel !! 2tot3 uur in de oven op heel laag vuur , met alu folie erover na het aan braden !!! na 3 uur valt het vlees van de botten zo gaar !!!!! bami koken met wok groenten, roer eieren , en zie daar weer een chinees werkeloos !!!!! ( marinade gebruik ik ook op spare ribs maar die rooster ik op houtskool )
Comment