Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
In ieder geval kip net uit e oven
Nu nog even kijken met wat voor rijst ik het ga eten.. Zilver of Witte rijst
KIP_copy.jpgAd usum proprium!
Comment
-
Flip Hasjkip
Vanavond komt er reebout op de kamado-bbq op tafel.
Patatjes schillen, boontjes kuisen, vlees uitnemen en voorbereiden.
Als alles goed gaat moet het vlees ongeveer 1,5 a 2h op de rooster. Dan zou het boterzacht moeten zijn.You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
-
Damn, geen foto gemaakt van de week, maar ik heb een toppertje waar ikzelf altijd erg over te spreken ben en dat snel klaar is...
Uitje snijen en zachtjes fruiten, halverwege knoflook en ontvelde(!) (vlees)tomaatjes in blokjes toevoegen. Afblussen met een half glas witte wijn en een klodder creme fraiche. En dan... als de boel bijna zover ingeprutteld is dat het een (roze) saus begint te worden.... blokjes zalm toevoegen waardoor die net gaar zijn als de saus de juiste dikte heeft bereikt. Flikker dit over een bordje pasta naar keuze, beetje peper eroverheen en je likt het bord schoon zo lekker.
Ik maak dit zo ommenabij elke 6-8 weken, niet vaker want zo'n moot zalm is helaas reteduur
Deze foto komt nog het meest in de buurt van hoe het er bij mij uitziet...
tagliattelle tomaten zalm creme fraiche.jpg
- Likes 1
Comment
-
- Likes 1
Comment
-
Ik heb dat dus nog nooit gegeten. Denk dat je daar de ganse nacht een zware pens van hebt en gedurende 3 dagen je hele huis opfleurt met de ene scheet na de andere.
Maar het ziet er wel lekker uit en ik zou het ook eerder zelf maken, ik zou de frieten apart serveren zodat ze niet plat zijn. De sla ook eigenlijk.
-
Ganjax Ja precies dat ma je moet jezelf af en toe verwennen
En die sla die moet ertussen tenminste dat vind ik lekker een laag onder dat vlees bovenop de friet met daar al samval en knoflooksaus bij
De combinatie maakt de bite die zo lekker is tenminste dat vind ik
Comment