Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    56262578_1963710100423696_7174472620035801088_n.jpg

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Ganjax
      Ganjax commented
      Editing a comment
      Waar koop ik die zaden?

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      Aliexpress

    Tomaatroomsoepje hier en een pizza.

    Comment


      In ieder geval kip net uit e oven
      Nu nog even kijken met wat voor rijst ik het ga eten.. Zilver of Witte rijst
      KIP_copy.jpg
      Ad usum proprium!

      Comment


      • Slome Joop
        Slome Joop commented
        Editing a comment
        Ik krijg trek.

      • ganjagast
        ganjagast commented
        Editing a comment
        Ik eigenlijk ook we in enel.. als ik zo naar de foto kijk

        Het word trouwens zilvervlies rijst en een stukje asperge (goed voor de blaas)

      Basmati rijst hier met arrabiata saus en victoriabaarsfilet.

      Comment


        60288737_2190730114367636_5735622798798225408_n.jpg

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


        • EasyW
          EasyW commented
          Editing a comment
          Hahaha, is dat niet kip met friet maar dan voor ongeduldige mensen?

        • Slome Joop
          Slome Joop commented
          Editing a comment

        • Flip Hasjkip
          Flip Hasjkip commented
          Editing a comment
          Ook lekker op een broodje, met wat gebakken champignons en spekjes.

        Flip Hasjkip

        Vanavond komt er reebout op de kamado-bbq op tafel.
        Patatjes schillen, boontjes kuisen, vlees uitnemen en voorbereiden.

        Als alles goed gaat moet het vlees ongeveer 1,5 a 2h op de rooster. Dan zou het boterzacht moeten zijn.
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...20#post1540729

        Comment


        • colori
          colori commented
          Editing a comment
          't Zal er niet aan mankeren! Rond 17h de bbq opstoken en dan aperitieven en eentje roken met de vrienden

        • Flip Hasjkip
          Flip Hasjkip commented
          Editing a comment
          Hmmmm Heerlijk ! Hoe laat worden we verwacht ? Breng ik de wijn mee

        • Slome Joop
          Slome Joop commented
          Editing a comment
          Wij zijn toch je vrienden? Nu snap ik er niets meer van

        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...20#post1540729

        Comment


        • Flip Hasjkip
          Flip Hasjkip commented
          Editing a comment
          Maak ons maar lekker Kan niet anders dan dat het goed gesmaakt heeft ..

        • colori
          colori commented
          Editing a comment
          't heeft zeker goed gesmaakt! Was ook wel snel op na een paar jointjes roken

        • Ganjax
          Ganjax commented
          Editing a comment
          Als ik je bericht lees denk ik maar 1 ding, das een BBQ-BAAS!

        Er was niks op het bord, dan maar bestellen ..
        vette hap_copy.jpg
        Ad usum proprium!

        Comment


        • ganjagast
          ganjagast commented
          Editing a comment
          Spot on Remco! Kebab gaat er hier ook altijd wel in. Smakelijk!

          Nonsense. Broccoli smaakt alleen lekker in wok imo.
          Krijg wel spontaan trek in bbq Zalm, doen ik volgende jaar weer of als het mee zit dit jaar nog eenmalig.

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment

        • colori
          colori commented
          Editing a comment
          Bbq zalm, goed idee Ganjagast! Binnenkort dus maar eens eens een groot stuk zalm fixen!

        Even iets gezonds tussendoor ?

        Homegrown tomatosoep

        soepie.jpg

        ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

        Comment


        • Greyvol
          Greyvol commented
          Editing a comment
          Jammie, eet smakelijk!

        • Slome Joop
          Slome Joop commented
          Editing a comment
          Mmmm lekker, nou heb ik trek door jouw.

        Damn, geen foto gemaakt van de week, maar ik heb een toppertje waar ikzelf altijd erg over te spreken ben en dat snel klaar is...

        Uitje snijen en zachtjes fruiten, halverwege knoflook en ontvelde(!) (vlees)tomaatjes in blokjes toevoegen. Afblussen met een half glas witte wijn en een klodder creme fraiche. En dan... als de boel bijna zover ingeprutteld is dat het een (roze) saus begint te worden.... blokjes zalm toevoegen waardoor die net gaar zijn als de saus de juiste dikte heeft bereikt. Flikker dit over een bordje pasta naar keuze, beetje peper eroverheen en je likt het bord schoon zo lekker.

        Ik maak dit zo ommenabij elke 6-8 weken, niet vaker want zo'n moot zalm is helaas reteduur

        Deze foto komt nog het meest in de buurt van hoe het er bij mij uitziet...

        tagliattelle tomaten zalm creme fraiche.jpg

        Comment


        • Ganjax
          Ganjax commented
          Editing a comment
          Voor in een sausje kan je in Lidl in de diepvries mooie stukjes zalm vinden per 4 verpakt voor niet veel.

        • Meglow
          Meglow commented
          Editing a comment
          bedankt voor de tip

        • ganjagast
          ganjagast commented
          Editing a comment
          Ziet er goed uit.

        Quackerspap met een scheut honing als snack in de avond, fast food for champions.
        Aanrader in de vroege herfst!

        Comment


          73178476_1010828989256538_9007454032200990720_n.jpg

          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


            Gevlinderd kipje op de kamado.
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.
            https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...20#post1540729

            Comment


              20191101_160833.jpg

              Eigengemaakte kapsalon

              Comment


              • Ganjax
                Ganjax commented
                Editing a comment
                Ik heb dat dus nog nooit gegeten. Denk dat je daar de ganse nacht een zware pens van hebt en gedurende 3 dagen je hele huis opfleurt met de ene scheet na de andere.

                Maar het ziet er wel lekker uit en ik zou het ook eerder zelf maken, ik zou de frieten apart serveren zodat ze niet plat zijn. De sla ook eigenlijk.

              • Nonsense
                Nonsense commented
                Editing a comment
                Ganjax Ja precies dat ma je moet jezelf af en toe verwennen

                En die sla die moet ertussen tenminste dat vind ik lekker een laag onder dat vlees bovenop de friet met daar al samval en knoflooksaus bij
                De combinatie maakt de bite die zo lekker is tenminste dat vind ik

              Dat ziet er allemaal lekker uit!

              Ik had gisteren zelfgemaakt uien/spek brood, plakje kaas ertussen met verse stoofpeertjes erbij. Het was smullen. Helaas geen foto.

              Comment

              Bezig...
              X