Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
ca5db618265ca2748341d2176f694c62.jpeg b197f48ffd82b8300f56cd335163c9be.jpegJOUW PERSOONLIJKE MASTERCHEF
Tijd voor een revolutie in je keuken? Ontdek de Monsieur Cuisine Connect nu in je winkel of op Lidl-Shop.be. De Monsieur Cuisine Connect is een buitengewoon veelzijdige keukenrobot. Of je nu wil (stoom)koken, braden, kneden, mixen, pureren, emulgeren, ijs crushen, ... hij kan het allemaal. Met dit toestel kan je voor elke maaltijd aan de slag. Dankzij de wifi-verbinding en de gratis app heb je toegang tot honderden recepten. Je hoeft er enkel eentje te selecteren en dan voorziet de Cooking Pilot je van gedetailleerde instructies. Jouw persoonlijke masterchef als het ware, en wat voor een!
Comment
-
Jesus.
Da's voor gefeminiseerde nichten man.
Precies hetzelfde als je lul in een robot proppen. Moet je niet willen man. Bloed zweet en een goeie vreetkick.
Hell yeah.Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
- Likes 2
Comment
-
Kip in citroen met rozemarijn, thijm, gember en knoflook.
Spruitjes uit de oven met ricotta,huttenkaas, feta en verse nootmuskaat met zonnebloem en pompoen pitten.
Flespompoen uit de oven met komijn, kaneel, thijm en olijfolie.
filedata/fetch?id=1577006&d=1608231088&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Comment
-
Twee personen, niet helemaal op gegaan. Je had best mee kunnen eten. Dus dan maar wat restjes voor morgen, nootmuskaat gewoon als noot raspen ipv nootmuskaat poeder gebruiken. Nee ik kweek geen nootmuskaat alleen wiet, appels, peren, druiven, tomaten, paprika,pepers, aardbeien, rabarber, lavendel en nog wel wat andere dingen..
-
<-Space pancakes->
7D96F386-2BA9-4E02-9D4D-DB08229DE91A_1_201_a.jpeg
348A30B3-0C2B-4C20-9896-469DBCDF0DBD_1_201_a.jpeg
Remco.
- Likes 2
Comment
-
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
-
- Likes 1
Comment
-
Nee, niet zelf gevangen
Vanochtend op de markt gekocht, dus wel vers. Is makkelijk hoor:
1 citroen
6 teentjes knoflook
lekkere olijfolie (liefst neutraal kwa smaak)
tijm
2 tomaten
peper en zout
Doe de knoflook voornamelijk aan de binnenkant, met wat citroen. De rest, zoals je ziet. Gooi overal olie overheen, ook binnenkant. 30 - 35 minuten in voorverwarmde oven van 200C. Na ongeveer 20 minuten kijken of het niet te snel gaat. Klaar.
Zeebaars is makkelijk van de graat te halen. Daarom mag ik het koken. De betere helft heeft hekel aan graten.
Comment