Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Voor de eerste poging zeker niet verkeerd, vulling was wel ietjes zacht maar ze waren wel lekker
We houden wel van die rustieke vormen, moet wel zien dat het zelf gemaakt is
Gestoomd (met een krokant korstje) basmati rijst met Franse linzen en Nuggettekes
om toch maar een beetje 'normaal' te doen gebakken in goeie ouwe heilzame bio boereboter gedipt in Hellmann's veganaise
Morgen naar de winkel je mist echt groenten drbij
Linzen zijn wel lekker ja en makkelijk, snel klaar als 15 minuutjes koken, wel een 4-tal uurtjes weken en rijst in de koker, niet van die voorgekookte nonkel Ben zakjesrijst
Zelf broodje gebakken met ham, kaas en eitje erop
en savonds boerenkool met zonnebloempitten, kippenrookworst met augurken. Sausje erbij met uitje en gebakken spekjes en mosterd filedata/fetch?id=1592504&d=1612633533&type=thumb
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Kippetje uit de oven gevuld met o.a. sinaasappel en knoflook.
twee salades, komkommer met ei en selderij met walnoot en mandarijntje
en, twee warme kaasjes, brie met noten en eentje zonder, paar olijfjes erbij.. filedata/fetch?id=1592684&d=1612707221&type=thumb
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Last edited by Greyvol; 7 February 2021, 15:17.
Reden: Oja, knoflookboter en nog een ander sausje
Comment