Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Kwou bbq-en. Maar het begon te regenen.
Ribbekes dan maar in de oven, entrecoteburgers en worstje in de grillpan. Gemengde salade met burrata en stokbrood.
20210225_183038.jpg Falafelballetjes voor de vleesweigeraarster in huis.
- Likes 1
Comment
-
Comment
-
Da ziet er heel lekker uit !!
Da brood of hoe dat je het ook mag noemen , word in de pan gebakken ??
Wat voor kruiden kipper jij eigenlijk in de koftes ??
Ik zou ook eens wat meer variatie in mijn dagelijkse menu moeten steken !!
Patatten - friet en pizza - pasta !!
-
Idd. van gisteren. Kofte kruiden van mijn Turkse slager.
-
Dit is pas koken, kwartiertje werk en 6 uurtjes in de zon blowen tot het klaar is!
20210228_142812.jpg
Dat wordt een heerlijk zuurvleesje!!
"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
Comment
-
Met frietjes inderdaad Remco
20210228_182946.jpg
Limburgser gaat bijna niet, super lekker! Nog geen kwartiertje werk, 6 uur laten pruttelen en genieten maar. Die 6 uur kun je dus gewoon blowend in de zon zitten Rietslang
20210228_183010.jpg
Man, geweldig dit!"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
Comment
-
Steak - Friet met witloof salade !!
02D49049-448F-4D4B-B224-26B6B8154144.jpeg
B69D58F5-6A99-47AA-B002-9051ABA323A7_1_201_a.jpeg
Remco.
Comment
-
Boerenkool stamp met worst en pitjes..
filedata/fetch?id=1598687&d=1614617542&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 2
Comment
-
Ook zuurvlees eens gemaakt. Zelf geen referentie naar hoe het nu precies moet smaken. Moet het als we gaan mogen reizen eens gaan testen in Takketoelieland.
20210302_181809.jpg
Erg lekker vind ikzelf.
Maar de Vlaamse versie met goed bruin bier en een boterham met mosterd geniet de voorkeur ten huize kelderkastje.
De vleesetende vrouwen vonden het te zoet en te zuur. Maar op was het wel.
- Likes 2
Comment
-
Goed gelukt zo te zien! Er zijn een aantal recepten en dus net zoveel variaties.
Ik hou het altijd erg simpel:
Riblap droogdeppen en kruiden met cayennepeper, paprika en beetje zout. Flink hard aanbakken in boter met wat olie. Vlees uit de pan, 2-3 gesnipperde ui erin, niet te klein. Glazig bakken. 250ml water, 2 blokjes rundvleesbouillon, 3 eetlepels witte en 2 eetlepels rode wijnazijn, kruidnagelpoeder (ongeveer gelijk aan 3 stuks) en 4 laurierblaadjes. Aan de kook brengen en vlees er weer bij. Klein zetten en een stuk peperkoek klein maken en erbij doen. Vuur laag zetten en 6 uur wachten. Evt wat water toevoegen en na 4 uur vlees omdraaien
-
Hertje met witlof, kaas en ham. Mais en zure komkommers met eigen mayo en aardappel schijfjes. En als bonus verse melk van de boer in ouderwetse fles! Woohoo kei lekker..
filedata/fetch?id=1598989&d=1614713516&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 1
Comment
Comment