Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Tja, het ziet er niet uit. Maar is wel lekker..

    nat uit de groentesoep op gelepeld en de rest met piccalilly en/of mayonaise!
    En de kersen, knoflook, kurkuma met kalkoendij taart. (Officieel kip, kerrie, kersen, knoflook kaas)
    filedata/fetch?id=1519878&d=1593338418&type=thumb
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
    2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
    2016 - Greyvol's buitenkweek
    2017 - Santa Maria van Space Cees

    Comment


    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      slik !!

    • Greyvol
      Greyvol commented
      Editing a comment
      Fokkin lekkuuur

    IMG20200628181839.jpg

    Ook geelwortel! In dit geval een gestoofde makreel in ketjap sausje. Achtergrond is een pindasambal, maar die is voor morgen (en de rest van de week).

    Comment


      gekookte aardappelen
      vers klaar gemaakte runds stoofvlees met trapist westmalle
      verse appelmoes

      mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

      zal mijn best doen om nog foto te plaatsen ( stoof vlees staat nog op )

      Comment


      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Die maak ik morgen! Ik was de uitjes vergeten te halen...
        Mijne is met wijn en rijst!

      Pizza Napolitana

      Comment




        58BEC19C-4C8D-459C-AB10-8EC734BE3755_1_201_a.jpeg EFD29308-ED1F-450A-9ABA-C66F7625C75D_1_201_a.jpeg

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


          piza a la jura lekker mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

          en een wit wijntje ( chardonnay )

          als het lukt nog een foto

          bezig met aperitief
          Last edited by Jura; 2 July 2020, 18:19.

          Comment




            FC2E2151-68D8-443B-9864-A710C8A48024_1_201_a.jpeg

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • Nonsense
              Nonsense commented
              Editing a comment
              Een bordje Sinterklaas .


              smakelijk .

            F33C1F05-206E-451B-87A7-0DFF7568CD2A_1_201_a.jpeg

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment




              F7BE37E6-DA00-4168-A1BB-94ABF631A22E_1_201_a.jpeg

              👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

              Comment




                IMG_4174 2.jpeg

                👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

                Comment


                IMG_20200716_174532.jpg
                En met de rest heb ik de buurtpoes blij gemaakt.
                Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
                Het systeem betreurt dit ten zeerste.

                Comment


                • Greyvol
                  Greyvol commented
                  Editing a comment
                  Ghehehe

                • Remco
                  Remco commented
                  Editing a comment
                  wa vis was da ??

                • Eerstekamerlid
                  Eerstekamerlid commented
                  Editing a comment
                  Dorade.
                  Lekker stugge huid en groffe graat dus dat bakt en eet lekker weg van de BBQ.
                  Fileren is voor Jeannette.

                IMG-20200714-WA0078.jpg
                Had ik van t weekeind gemaakt in de Ardennen. Als ik me van tevoren gerealiseerd had hoe vertieft andermans gezinnetjes met kinderen voor je vakantiegevoel zijn had er wat anders aan het spit gehangen..
                Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
                Het systeem betreurt dit ten zeerste.

                Comment


                • Greyvol
                  Greyvol commented
                  Editing a comment
                  Geweldig!

                • WittiW
                  WittiW commented
                  Editing a comment
                  Is dit een plek in de stroom? Of zelf gemaakt? Ziet er lekker uit. Kippetjes?

                • Eerstekamerlid
                  Eerstekamerlid commented
                  Editing a comment

                Alweer die kip, knoflook kersen taart!
                filedata/fetch?id=1526351&d=1594969362&type=thumb
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.
                Last edited by Greyvol; 17 July 2020, 09:04. Reden: Weer een beetje vochtig uitgevallen, maar nog steeds heel lekker
                2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
                2016 - Greyvol's buitenkweek
                2017 - Santa Maria van Space Cees

                Comment


                • Greyvol
                  Greyvol commented
                  Editing a comment
                  Snap ik, de eerste keer was ook even slikken maar het staat nu al een tijdje op ons menu.
                  Ik luste eerst ook geen koffie en alchohol of olijven, maar daar kan ik nu niet meer zonder. Zelfde als soep met mayonaise of piccalilly. Wie verzint dat nou, maar als je het eenmaal gedaan hebt
                  Heerlijk dat genieten van eten, mijn vriendin heeft net weer verse mayonaise gemaakt en vanavond frietjes

                • QnQ
                  QnQ commented
                  Editing a comment
                  Haha, soep met mayo ? Dat gaat toch schiften..
                  Olijven moet ik nog steeds niet, ik weet wel dat je smaak veranderd naarmate je ouder wordt, ik eet ook dingen die ik 20 jaar geleden niet lustte....
                  Dus we kunnen nog wel wat verwachten van je
                  Tomatensoep met een flinke kledder appelmoes ken ik wel.
                  En dan het liefst die tomatensoep van de Chinees. Niet erdoor roeren.

                • Eerstekamerlid
                  Eerstekamerlid commented
                  Editing a comment
                  Wie niet waagt wie niet wint en alles moet geprobeerd. In de goede dosering is alles te combineren.
                  T vraagt wat durf eh, dat duurt nog t langste..

                Tomatensoep met appelmoes heb ik dan weer niet van gehoord

                toevallig wel zin in soepje..

                Deze keer met piccalilly, mayonaise en chocolade bavarois
                filedata/fetch?id=1526448&d=1594982737&type=thumb
                You do not have permission to view this gallery.
                This gallery has 1 photos.
                2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
                2016 - Greyvol's buitenkweek
                2017 - Santa Maria van Space Cees

                Comment


                • kees49
                  kees49 commented
                  Editing a comment
                  Alles bij elkaar in de blender biertje erbij en eet smakelijk.

                • Remco
                  Remco commented
                  Editing a comment
                  WTF ik krijg er spontaan honger van !! !!

                IMG20200717223958.jpg

                Comment


                • WittiW
                  WittiW commented
                  Editing a comment
                  Dun gesneden pepers, voor de sambal. De rode, is ook pepers (gedroogd) in water, ook voor de sambal, Links is nog wat bosui (had ik nog) knoflook en gember

                  /edit rechtsboven is dove voor je handen....

                • Remco
                  Remco commented
                  Editing a comment
                  Al die pepertjes , heet spul denk !!
                  En ge zijt vlees aan't marineren in dien zak ?

                • WittiW
                  WittiW commented
                  Editing a comment
                  Ja, een plastic pedaalemmerzak is het beste. Ik moet wel geduld opbrengen om het te laten afkoelen, ik bak deze marinade eerst. Boven 60 graden kan het smelten.

                  Waarom in een plastic zak? Is makkelijker voor de koelkast, het zit nu in de pan, maar kan ook zonder. Bovendien, je draait het drie keer om om alles goed te marineren. Lukt niet in een andere oplossing.

                  Nee, is niet scherp. Dit is een ketjap marinade. De suiker in de ketjap neutraliseert de peper zover je wil. Anders nog wat extra suiker
              Bezig...
              X