Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Twas weer zondag, dan belandt er vaak een dik stuk vlees op de bbq. Gisteren was dus geen uitzondering!
Lekker stuk rosbief met bonensalade en gebakken patatjes!
IMG_20200830_200214.jpg
Het fruit op de volgende foto was ananas en mango. De ananas voor in het dessertje en de mango voor op de hamburgers die we zaterdag gemaakt hebben.
Vlees en gegrilde mango, verrassend lekkere combinatie!
IMG_20200829_200526.jpg
- Likes 2
Comment
-
Hoho wa een schoon stuk vlees , da stuk vlees heeft goed
gerust na het bakken denk ik , ziet er heel sappig uit mm.m !!
T'is bij jullie altijd wel feest zo te zien goe bezig meer van da !!
Comment
-
Hier is het inderdaad altijd goed te eten! Mijn pa is altijd, en nog steeds Chef geweest van beroep. Het zit er dus wel wat in.
Kamado was trouwens deels voor mijn 25ste verjaardag. Om het vuur nog wat extra aan te wakkeren zeg maar
Ja het vleezeke lang genoeg laten rusten scheelt veel eh. Ook tussendoor, van indirecte garing naar afgrillen boven open vuur laat ik het meestal enkele minuten rusten.
-
-
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
- Likes 1
Comment
-
Ik woon niet samen met m'n vriendinnetje dus heb best wat vrij besteedbare tijd ja.
En sinds ik gestopt ben met blowen wordt ie nog stuk nuttiger besteed ook..
Ik hossel je mossel en koester je oester zeg ik trouwens ook als ze er wel is..
-
A ja mosselen das weer effe geleden , goed idee van't weekend ga ik er ook eens halen !!
Is dat nen grote pot , of is het maar 1 kg mosselen dien er in ligt !!
Wat zit er eigenlijk in da wit kommetje ??
Ik krijg hier gewoon honger van !!
-
Da's n flinke pan jah. Voor als ik ooit nog s een harem moet onderhouden. En maar 2kg mosselen erin btw.
Daarnaast zijn roerbakgroenten met paar gamba's erin voor de vitamientjes.
Kamerlid heeft zware werkweken momenteel dus daar gaat een hoop brandstof in..Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Comment
-
Niks. Paar kilo mossels en hooguit salade of stokbroodje met kruidenboter.
Dit zijn kopers trouwens. Veel liever gaat ik met m'n bootje naar de plaat of een bank en pluk ze zelf en flikker ze gelijk naturel op de bbq.
Dan besef je pas echt dat je leeft.
Ik hou wel van scharrelen.Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
- Likes 1
Comment
-
Paar weken geleden had ik een lam op z'n Argentijns. Had alleen geen kruis maar een aangepaste kamersteiger en stuk verloren betongaas brachten uitkomst.
Kost een paar uur maar dan ist ook fokkin lekker.
IMG20200822192745.jpgAttached FilesPas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
- Likes 3
Comment
-
Dit dus, daar heb je tijd voor nodig
-
Tijd kost geld dus tijd kan je verdienen om vervolgens op je gemakje de tijd te doden..
Kan natuurlijk ook lekker altijd maar jagen tot de dood je komt halen maar dan ben je uiteindelijk dus te laat.
"In de boot genomen door de zilvervloot, sparend voor later ga je straks ook sparend dood" zong een wijs man ooit eens..
-
Hoo hoo WTF daar kan ik niet tegen op met mijn verse frietjes !!!
Dat zijn dan echte verse mosselen , want die ik gewoonlijk meebreng
die van den Aldi of Lidl zijn maar kleintjes !!
Lam lam t'moest maar niet zo lekker zijn !
Mooi dat je er den tijd wilt insteken , maar dan heb je wel een mooi resultaat !!
Doe zo voort , en wat is het volgende groot project dat op de planning staat ?
Comment
-
Geen idee joh. Doe ook maar een dotje maar moet zeggen dat als je vaak een dotje doet die dotjes steeds beter uit de verf komen..
Best grappige ontdekking van jezelf als je tot paar jaar geleden vooral eitjes kon bakken en een pasta sausje kon maken.. Kon altijd maar moeilijk accepteren dat ik alles wat technisch is zo'n beetje kan maken en dat ik dan voor koken de hulplijn in moest schakelen..
Koken is leuk en t is vooral leuk dat t freewheelen steeds meer goed uitpakt.
Blow niet meer en uit verveling ga je dus lekker lopen kutten. Ging ook jaren lekker uit eten paar keer per week en dan ben je ook steeds 1,5 Meijer kwijt. Kan je beter zelf beetje rommelen..
Vorige week trouwens runderribben en dat was geen succes. Achteraf wel maar dat was na uren extra sudderen in een stoofpotje.
Lachen man. Maar voor mij liever geen hamburger BBQ ofzo. Beter langs de visafslag voor verse meuk en gas erop.
Volgende week BBQ cursus bij green egg.
Vrees dat dat weer een ordinaire vleesdarm gaat worden maar ben benieuwd.Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
- Likes 1
Comment
Comment