Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Der zijn terug patatten in huis , t'wordt weer een friet week ,
    morgen gaan we stoofvlees klaar maken met je raad het nooit
    met verse frietjes !!


    IMG_3549.jpeg

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment



      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


        Waarom die boterham erop?
        Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
        Het systeem betreurt dit ten zeerste.

        Comment



          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


          • Nonsense
            Nonsense commented
            Editing a comment
            Daar moet je ontbijtkoek ingooien das beter dan een boterham

          • Flip Hasjkip
            Flip Hasjkip commented
            Editing a comment
            Oh ja de Ollanders noemen dat ontbijtkoek, wij Limburgers Peperkoek

          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Oh, kruidencake.

          Normaal zou ik nu verse frietjes bakken ,
          maar mijne honger is over ! !

          Stoofvlees met bruin bier ,
          heeft 2,5 uur opt vuur gestaan !!



          6523BC62-D0AF-473B-BE45-69D62DD1A144_1_201_a.jpeg



          👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

          Comment


            Dag 2 verse frietjes met stoofvlees en witloof salade !!

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • Greyvol
              Greyvol commented
              Editing a comment
              Goed bezig! Denk dat dat stoofvlees nu lekkerder is als gisteren

            • kelderkastje
              kelderkastje commented
              Editing a comment
              Spaghettisaus, soep, nasi goreng, stoofpotje, ... altijd beter de dag nadien.

            Dag 3 voor de verandering nog eens verse frietjes !!

            0EC19333-1C34-4623-B34A-2DAFE8EDA634_1_201_a.jpeg

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • belladonna
              belladonna commented
              Editing a comment
              Hmmm zijn het echte frietjes of airfryer spul krijg honger van jou kookk kunsten

            Verse frietjes bakken

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              En dan bakken in oma's oude superonveilige frietpan. Zo'n zwarte ronde met een rek erin, hup op het gas.
              Met de houten lepel testen of de olie op temp is, maar daar heb ik een thermometer voor nu

              Nergens lekkerdere friet!! Het is de pan. Net als die rode stoofpannen. Kost wat maar je doet er generaties mee en je proeft het meteen!!

              Ik heb geleerd te wassen, dat zal ik eens laten

            Steak met pickels saus en verse frietjes !!

            IMG_4475.jpeg

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


            • kees49
              kees49 commented
              Editing a comment
              Remco, een vraag hoeveel kg. friet eet jij in de week?

            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment

            Wild konijn vind ik lekkerder dan tam maar het is alle bij niet te versmaden. Ik eet ongeveer 1 keer per 2 / 3 maanden patat.

            Comment


            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment
              ok das ni veel , wat ligt er dan op uw bord ??

              Rijst - Couscous voor de rest kan ik niet op veel komen , aja patatjes of puree ??

            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              Varken!!

            • kees49
              kees49 commented
              Editing a comment
              Inderdaad rijst pasta aardappelen gekookt of gebakken en puree

            Bloemkool taartje met kurkuma, noten, amandelen en bloemkool natuurlijk. Komijnekaas zit erin, krenten en doperwtjes..
            filedata/fetch?id=1549376&d=1601140920&type=thumb
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 1 photos.
            Last edited by Greyvol; 26 September 2020, 19:24. Reden: Oja, ei natuurlijk..
            2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
            2016 - Greyvol's buitenkweek
            2017 - Santa Maria van Space Cees

            Comment



            Hehe ik zie net dat ik bijna alle dagen friet
            heb gegeten
            Morgen voor de verandering eens
            gene friet , of het moest konijn zijn !?i






            Steak met
            rode paprika & pijp ajuin sause en bijna
            verse frietjes , was nog een voorbak overschotje
            van gisteren !!



            IMG_4555.jpeg

            👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

            Comment


              Bereiding frietjes !!

              Ik kom op mijn woorden terug van een paar dagen geleden !!!
              Ik had gezegd dat je de gesneden frietjes niet moest wassen
              Maar als je ze wast en goed afdroogt zijn ze wel mooier
              gebakken heb ik gemerkt !!


              data18740765-1b8d40.png.jpeg
              Schil de aardappelen en snijd ze in dikke of dunne
              frietjes. Was ze en droog ze.

              Bak ze op eerste maal ongeveer 5-6 minuten.
              Laat ze uitlekken en rusten.


              Bak ze tweede maal op 180 ongeveer 3-4 minuten.



              Smakelijk !!



              Remco.

              👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

              Comment


              • Takketoelli
                Takketoelli commented
                Editing a comment
                Ik vond het al vreemd. Oma zei altijd wassen

              • Nonsense
                Nonsense commented
                Editing a comment
                Nog een tip : na het schillen 6 uur in koud water dan afgieten en drogen
                Dan voorbakken 6 minuten op 160 graden dan af laten koelen
                En een dag laten liggen beetje uit laten drogen
                Dan in de vriezer of afbakken

                Eet smakelijk

              Vandemoortele-Ossewit deepfrying fat wrap 2,5kg_4132.jpg

              👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

              Comment


              • Nonsense
                Nonsense commented
                Editing a comment
                En natuurlijk ossewit

              • kelderkastje
                kelderkastje commented
                Editing a comment
                En een kwartje paardenvet.

              • Remco
                Remco commented
                Editing a comment
                Paardenvet wordt op windmolens gebruikt voor het smeren van de bovenas en de kruiwerken. Het lijkt op reuzel maar is zachter, waardoor het vooral in de winter goed te gebruiken is. Het werd ook gebruikt voor het bakken van frieten. Wikipedia

              --Vandaag zijn't geen frietjes !!--

              IMG_4516.jpeg

              👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

              Comment


              • kees49
                kees49 commented
                Editing a comment
                Hoera gewoon aardappelen !!?? Ik mis alleen jus

              • Remco
                Remco commented
                Editing a comment
                Morgen misschien puree bij mijn konijn !!

                Ne gene jus voor mij , k'wast vergeten

              • colori
                colori commented
                Editing a comment
                Vlaamse kost!
            Bezig...
            X