Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Hetzelfde stoofsel; dit keer romanesco, zoete aardappel, spinazie, selder en prinsessenboontjes.
Samen met (in boter geroosterde verse gember en komijnzaad) gemarineerde (zout, zwarte peper, olijfolie, gemberpoeder, gembersiroop, citroensap en basilicum) Tofu,
eventjes kort dichtgeschroeid.
Met een oudbakken geroosterd meergranen 'stutje'
En ne pleur tuinkers.
Met (voor de liefhebbers) meme's volledige early 70's pot- en tasjes set
Ik houd ze omdat ze geven een nice accent in de keuken, al een geluk ik gebruik geen tensiometers
Everything is nothing and nothing is everything.
Deze week al twee keer op
tomaten, mozzarella, basilicum, best wat gedroogde oregano, olijfolie. Klein Beetje citroensap, olijfolie en een paar nootjes voor de knabbel..
zout, peper.. filedata/fetch?id=1646005&d=1631051585&type=thumb
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Last edited by Greyvol; 7 September 2021, 23:55.
Reden: Tomaten Keimooi gesneden maar zie je niks meer van door de kaas en blaadjes erop
Zelfgemaakte sofrito (rode ui, wortel, selderij) + gehakt rulbakken en afgeblust met een half glas rode wijn. Vervolgens gepelde tomaten aan toegevoegd en nu op zacht en geduld.
Comment