Wat ligt er alweer pizza op jouw bord?
Ja! Het lijkt misschien steeds hetzelfde, maar niets is minder waar! Want om de smaak van een pizza uit Napels te evenaren is niet zomaar klaar! Het is een school die je doorloopt en waarbij je nooit raakt uitgeleerd en alleen doorzetters redden het. Tomatensaus dun uitsmeren op de handgemaakte bodem, piave er overheen raspen. Bodem op de schep, groter maken, fiordilatte er op, olijfolie en in de loeihete oven.
IMG_7059.jpg
Gebakken in 65 seconden op 480 graden met een draai na 45 seconden. Voor consumptie nog wat piave er over geraspt. Drank pils van Groll.
Ja! Het lijkt misschien steeds hetzelfde, maar niets is minder waar! Want om de smaak van een pizza uit Napels te evenaren is niet zomaar klaar! Het is een school die je doorloopt en waarbij je nooit raakt uitgeleerd en alleen doorzetters redden het. Tomatensaus dun uitsmeren op de handgemaakte bodem, piave er overheen raspen. Bodem op de schep, groter maken, fiordilatte er op, olijfolie en in de loeihete oven.
IMG_7059.jpg
Gebakken in 65 seconden op 480 graden met een draai na 45 seconden. Voor consumptie nog wat piave er over geraspt. Drank pils van Groll.
Comment