Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Met gele en oranje paprika, ui, wat zoete tomaatjes, spekjes en een handvol kaas erdoor geroerd. Gedrapeerd op een bedje van brood met, bij gebrek aan sambal, currie.
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Jazeker! Dat loopt hier enorm storm, wachttijden van meer dan anderhalf uur soms. Toen mijn buurvrouw hier nog wel eens kwam bestelden we patat want ze vond mijn pizza's niet lekker.
Ik eet al maanden alleen maar zelfgebakken brood, is ook goedkoper. Belangrijker is dat het gewoon 10x kekkerder is. Minstens
Belangrijk is de temperatuur. Je moet de temp meten van de omgeving en de ingrediënten (die zijn bijna altijd gelijk, dus 2x omgevingtemp), en dat van 66 aftrekken. Dat is de temp van het water dat je toevoegd.
Meel en gist eerst goed mengen, dan water klaarzetten. Zout toevoegen, water erbij en mengen. Gist en zout gaan niet samen dus die moet je niet samen met het meel mengen, maar dus pas als het water erbij gaat. Machine kan, maar laatste kneed moet met de hand.
Wil je het echt goed doen, dan kneed je net zolang door totdat het deeg 27 graden is, maar daar let ik ook niet echt op. Op een gegeven moment voel je dat gewoon aan het deeg, ik bak dagelijks brood
Comment