Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts


    Pikant Kieke met soja scheuten & rijst èé

    82107703-6D9D-48B8-A11E-067CF91EF03A_1_201_a.jpg


    Remco.
    ​
    πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
    ​

    Comment


      Hier staat de elektrische pizzaoven net weer aan, nog niks op mijn bord aangezien de oven drie kwartier moet voorverwarmen. Ik ga verschieten van de stroomrekening dit jaar!
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Haha Remco daar heb je een punt! Old dawg dan liever aan de elektrische pizzaoven want betalen zullen we toch!

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Magnetron?

        Wat is dat?



        Bij mij had die een andere naam: chocolademelkopwarmer. Werkelijk het enigste waar ik dat ding voor gebruikte. Heb al 20 jaar ofzo geen magnetron meer. Ik heb ook al 20 jaar geen warme chocomel meer gehad....





        Damn, ik heb wel zin in warme chocomel!

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ik gebruik mijn magnetron alleen om brood mee te ontdooien. En warme chocolademelk kan je bij mij ook wel van het fornuis krijgen maar ik drink liever een koude van Grol!

      Drie kwartier later, maar dan heb je ook wat!

      IMG_7227.jpg

      IMG_7228.jpg
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Speciaal pizza bord!

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Klopt een gewoon bord is te klein!


      Bloemkool met worst en patatjes


      IMG_6322.jpg




      Remco.
      ​
      πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
      ​

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Op die wijze lust ik ook wel bloemkool!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Mmmm gebakken patatjes, moet kunnen een keer op een weg

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        !! !!

      Spaghetti!!

      20220410_185842.jpg

      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment



      Kip a la remco's met roti brood èé


      73339054-250A-4FF7-9C68-68F8D12B6628_1_201_a.jpg



      Remco.
      ​
      πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
      ​

      Comment


        Ziet er weer lekker uit, ook dat huisgemaakte roti brood!
        Horks Fototopic 2.0

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Tja of je koopt een broodbakmachine die het deeg voor je kneedt. Mits het je te veel drukte is om de ingrediΓ«nten af te wegen en in de broodbakmachine te doen. Dat kan ook natuurlijk, ik ken mensen die het zelfs te veel gedoe vinden om de snackbar te bellen. Zo niet is een broodbakmachine een ideale optie voor zo'n 50 euro neemt die heel wat werk uit uw handen.

        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Nou Hork de echte rottie plaat maak je niet met een manchine en is ook niet makkelijk
          Er zijn verschillende soorten roti. Wij kennen de gevulde roti (met de vulling van gele erwten Γ³f aardappelen) het beste, maar ook deze β€˜buss up shut rotiβ€˜ -originele naam Paratha roti- is onweerstaanbaar lekker. Die versie wordt niet gevuld, maar bestreken met laagjes boter. Het resultaat is β€˜n fluweelzachte roti met honderd laagjes.
          IngrediΓ«nten:
          Voor het deeg

          1 Kg zelfrijzend bakmeel
          ongeveer 600 ml lauwwarm water
          3 el zonnebloemolie
          1 tl zout
          Voor de vulling

          500 gr gele spliterwten
          1 bouillonblokje (kip)
          3 el zonnebloemolie
          1 teentje knoflook
          1 tl masala
          1 tl kurkuma

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Bedankt voor het recept belladonna maar aangezien het moeilijk is te maken rest mij de vraag: wanneer kan ik aanschuiven?

        Denk dat mijne roti iets anders is ,
        zijn eigenlijk kleine pandkoekjes !!

        AHI_43545239373834373035.jpg
        Remco.
        ​
        πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
        ​

        Comment


        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Hork oti plaat groot van gietijzer, speciaal rotiplaat voor roti's

          Een hoogwaardige tawa plaat voor het bereiden van Roti, Dosa en flat cakes.
          Deze tawa plaat is licht hollend gevormd om een ideale bakvorm te creΓ«ren

          Gemaakt van dik gietijzer voor een optimale spreiding van de warmte. Uitermate geschikt voor boven gas, houtvuur en kolen.Niet geschikt voor inductie!

          Beschikbaarheid: Op voorraad

          Only 1 left
          € 147,50

          Dealllll

        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Owww Hork hier kan het ook wel in hoor ik doe niet zo moeilijk https://www.bol.com/nl/nl/p/nehir-pa...saAjEzEALw_wcB

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Nu al zin in! Hopelijk lust ik roti want ik heb het nog nooit gehad! Wel, als jij belladonna het diep in de nacht voor me maakt beloof ik mijn bordje braaf leeg te eten!

        Ps ik heb week gisteren surinaamse gebakken rijst (nasi gemaakt) der is nog wat over.
        ik had mijn bord al leeg voor ik een foto kon maken
        God was never on your side..

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Goed bezig, altijd je bord leegeten!


        Tomaat mozzarella èé



        06E35490-38FC-454A-8D3B-069C1F218C1B_1_201_a.jpg

        Remco.
        ​
        πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
        ​

        Comment


        • Takketoelli
          Takketoelli commented
          Editing a comment
          Vind vooral het bord mooi

        Verse Lasagne met zalm van den Aldi èé


        9B2895C9-AE49-43B9-A83E-A8AF740A56AC_1_201_a.jpg


        Remco.
        ​
        πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
        ​

        Comment


          Stoemp met spruiten.
          20220414_124204.jpg

          Comment


          • Remco
            Remco commented
            Editing a comment
            ola-pola voor mij ook zo èéntje

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Mooi

          Laat maar komen die rode spruiten

          Comment


            ​
            πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
            ​

            Comment


            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment
              niks uit pak'ske ,alleen de vermicelli komt uit nen zak balletjes zelf gerold per twee te gelijk !!

            • Eurogro
              Eurogro commented
              Editing a comment
              Vandaar dat ze zo op elkaar lijken het zijn tweelingen

            • Remco
              Remco commented
              Editing a comment

            Den overschot van de Soep met
            balletjes van gisteren èé



            EADBBFB3-D386-4956-AEF2-6F6DD74148F1_1_201_a.jpg


            Remco.
            ​
            πŸ‘πŸΌ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! πŸ‘πŸΌ
            ​

            Comment


            • Hork
              Hork commented
              Editing a comment
              Vaak nog smakelijker dan de dag ervoor!

            • kelderkastje
              kelderkastje commented
              Editing a comment
              Altijd eigenlijk. Geldt ook voor spaghettisaus, stoofvlees, en andere stooftoestanden.

            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              Belangrijkste ingredient voor alle gerechten is tijd. Daarom kookte oma vroeger zo lekker, die stonden uren in de keuken
          Bezig...
          X