Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Zo, grote pan nasi en grote pan stoofpot!!

    20220731_183949.jpg

    Ik voel dat het volgende week een energieloze week wordt, dus ik dacht "laat ik ff de vriezer te vullen".

    20220731_183958.jpg

    20220731_184004.jpg

    Van ieder gaat de helft naar pap en mam, die vinden dat ook lekker




    Dus het ligt niet op mijn bord vanavond, maar dat komt nog wel
    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Doet me denken aan stoofvlees op grtmdrs wijze klaargemaakt door men moeder Heerlijk wel. Smakelijk.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Wat boffen met zulke grootmoeders! De mijne bakten enkel veel te lichtgekleurde gehaktballen! Die gaf ik dan stiekem aan de hond als oma even niet keek.

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Dit is inderdaad geinspireerd op oma's recept!

      Bedankt manne 😀

    Heb een broodje kebab en een pizza besteld bij de Pyramide en het was beide niet te hachelen! Heb zowel de pizza als het broodje kebab maar aan de hond gegeven, hopelijk dat ze er niet van hoeft af te rotten.

    Mijn eigen pizza's lukken nog steeds niet meer dus vandaar deze vreemde paardensprong.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      In 'Een hogere smaak, handleiding voor het bereiden van verfijnde Vedische gerechten' gieten ze warm water op de gist en laten het een minuut intrekken. Zuurdesem tuurlijk nog beter.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Warm tot heet water over de droge gist gieten heb ik ook gelezen op dat pizzaforum waar ik op zit, echter als de gist dood is dan helpt dat niet. En aangezien ik voorheen prima resultaten behaalde met deze droge gist, vermoed ik dat het dood is. Zal me eens verdiepen in zuurdesem of wellicht eerst verse gist dat je kant en klaar kan kopen.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ben maar eens voor de verse gist gegaan, het deeg is weer gemaakt en nu overmorgen maar eens zien na de benodigde kamertemperatuur rijs.


    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Niet doen! We gaan barbecueën!

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      das goe ik ben daar tegen den 4'ré

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Eet het broodje maar op tegen de ergste honger, de groenten meenemen! Tot zo!

    Ik heb voor het eerst deeg gemaakt met verse gist.

    IMG_8024.jpg
    Naar verluid geeft het ongeveer hetzelfde resultaat als droge instant gist.

    IMG_8025.jpg

    Het beste is zuurdesem en daarna cake gist. Laatstgenoemde is nogal lastig verkrijgbaar en eerstgenoemde is iets voor later.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      ok dat komt wel goed zo , mooi deeg'ske btw èé

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Moet nog blijken makker, als er geen co2 inkomt worden het ongerezen pizza's en die smaken beslist niet. Over 24 uur weten we al meer, maar dat is nog niet lang genoeg voor die verfijnde smaak.


    Over Cake gesproken vers uit den oven ,
    een stuk voor den buur man !!




    78574AAB-5BE3-4A28-926E-0324E8ED3C96.jpg



    Remco.

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ziet er lekker uit! Ik zou verschieten als mijn buren zo aardig deden!

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      no problem --> der hangt een hèél verhaal aan vast !!

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ik zou willen dat mijn buurvrouw met zo'n cake bij me voor de deur stond, maar de reikwijdte van mijn muntjes is te gering voor een bodemloze wensput.

    Dan kan ik niet achterblijven he


    20220802_202256.jpg

    Witte mik!

    20220802_202336.jpg

    Lekker man

    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


    • Eurogro
      Eurogro commented
      Editing a comment
      Als je nou eens een echt lekker brood wil bakken maak dan een Allinson brood
      Dit recept is geweldig
      Met speld we in een bakblik anders loopt het door je oven zo nat is het

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      knap allemaal top bakkers !!

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Dat is veel water inderdaad, erg veel. Ik hou niet zo van roggemeel, maar misschien heeft mam die staan, dan probeer ik hem wel eens

      Bedankt

    Oorspronkelijk geplaatst door Hork View Post
    Ik heb voor het eerst deeg gemaakt met verse gist.

    IMG_8024.jpg
    Naar verluid geeft het ongeveer hetzelfde resultaat als droge instant gist.

    IMG_8025.jpg

    Het beste is zuurdesem en daarna cake gist. Laatstgenoemde is nogal lastig verkrijgbaar en eerstgenoemde is iets voor later.
    Het deeg is zeer goed gerezen, ik zou er nu na 24 uur al een goeie pizza van kunnen bakken maar laat het nog 24 uur rijpen.

    IMG_8038.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      Nog nen dag wachten ???? geef toe dat je vandaag gewoon te lui bent om er aan te beginnen !!

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Lui? Welnee, ik geef toe dat ik vanavond toch maar pizza's ga bakken en alvast meer deeg aan het maken ben!

    Natuurdesembroodje met hummus en braadworst, geen veganaise dan maar een keertje met eieren
    Met gestoofde venkel, gember, broccoli en zeewier
    20220804_110630.jpg
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      heel stokbrood , laat het smaken !!

    • Eurogro
      Eurogro commented
      Editing a comment
      Kun je deze kant opsturen


    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      En wat eet jij dan?

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      Mosselen met friet !!

    Eindelijk weer gelukt, het lag aan de gist. Heb ditmaal verse gist gepakt en wil niet weer anders!

    IMG_8058.jpg

    De korst was lekkerder en luchtiger dan ooit.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      btw ziet er weer goe uit !!

      Voor mij ene me annannanas

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Die moet je eerst verdunnen of zoiets? Lastig afwegen?

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Dank u Remco en eentje met ananananananas coming up!

      Takketoelli je hebt een precisie weegschaal nodig en vervolgens los je de verse gist op in het water met zout.


    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Greyvol
      Greyvol commented
      Editing a comment
      Goed bezig!

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Nice volledig versgemaakte spaghettisaus

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Het ziet er zeer lekker uit, máár als je wat meer smaak aan je pasta wilt geven dan is het zaak die iets te vroeg van het vuur te halen en de saus er doorheen te roeren in een koekenpan op vrij hoog vuur zodat je de pasta al dente gaart terwijl ze saus zich er aan hecht. Eigenlijk wok je het geheel als het ware en dat serveer je met wat pecorinokaas.


    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Wat vind Hork ervan?

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Op deze dagen past Hork enkel bescheidenheid, wat dacht jij dan?

    De broodbakmachine is het deeg voor de pizza's van overmorgen en donderdag al aan het kneden. Maar misschien is het morgen al goed. Met die aankomende hittegolf eet ik het iets vaker dan normaal.

    IMG_7234.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


      Hork Italiaan blieft Amerikaanse pizza niet: Domino's vertrekt uit Italië



      De Amerikaanse keten Domino's Pizza vertrekt na zeven jaar uit Italië. Het bedrijf heeft de concurrentiestrijd van de traditionele Italiaanse pizzeria verloren, schrijft persbureau Bloomberg.

      Domino's Pizza was sinds 2015 actief in het pizza- en pastaland. De keten wilde daar de harten van de Italianen veroveren met moderne toppings als ananas en door de pizza's snel te bezorgen. Domino's hoopte 880 vestigingen te openen, maar dat aantal werd nooit bereikt. De laatste 29 werden onlangs gesloten.




      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Geweldig! Wat mij overigens altijd verbaast is dat Italianen wel dol zijn op diepvriespizza's, terwijl die ook absoluut niet te hachelen zijn.

      Pasta Carbonara & kip spek brochette


      25833C79-9887-4D00-BA95-27A56A5C8A18.jpg


      Remco.

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Kipspek ding ziet er goed uit! Hoe?

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        ra !!

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Kipspekkipspekkipspekkip aan een stokje, maar wat voor kruiden / marinade?
    Bezig...
    X