Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
- Likes 3
-
Mierikswortel met zure room en appelmoes als sausje. Zelfgebakken stokbroodje gegrilde gehakt met kaas en een rauwkost salade van wortel en komkommer..
filedata/fetch?id=1743431&d=1662922736&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 2
Comment
-
Mijn vriendin doet dat, dit is de derde poging. Eerste keer was de buitenkant goed en de binnenkant wat stevig. Tweede keer had ie iets langer mogen bakken, maar deze scoort op alle vlakken lekker knapperig van buiten en luchtige binnenkant. Volgende keer gaan de komkommer en wortel ala tzaziki de saus in.. Ben erg blij dat mijn vrouwtje heel goed kan koken.
-
Warme chocomelk met 7 gram wietboter erin!
filedata/fetch?id=1743521&d=1662976211&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 5
Comment
-
IMG_8321.jpg Vandaag eens pizzasaus van Petti gepakt. Gepelde tomaten met wat kruiden. Normaal gebruik ik tomatenpuree van Heinz, die is niet zo waterig, maar wou deze weer eens. Behoorlijk waterig maar smaakt goed moet ik zeggen.
IMG_8324.jpg Zoutpercentage 3,2%.
IMG_8326.jpg De pizza smaakt nu zoals in een goeie pizzeria. Lekker voor de afwisseling, ik neem er nog een! En een Bavaria! IMG_8325.jpg IMG_8322.jpgAttached Files
- Likes 2
Comment
Comment