Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Pitta met falafel gefrituurd en opnieuw een lading gestoomd konijneneten, boontjes en zeewier.
Zn genoeg ut Hellman's zijn pot want nogal droge meuk die kikkererwtkroketten dus paar plakjes happy cow's ook nog
20221107_192434.jpg
Gestoomde groenten bewaren het best de voedingsstoffen.
Paksoi in blokjes en 6min in de stomer, de blaadjes de laatste 2min. Zeewier een kartiertje wellen en ong 20min mee in de stomer van het begin bij de boontjes.Everything is nothing and nothing is everything.
- Likes 3
Comment
-
Filletje van de scharrelkip
Goed gekruide petatjes uit de oven
Zoete erwtjes
Dille mayonaise
20221110_171029.jpg
Lekker man"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
- Likes 3
Comment
-
Loempia met kip , das ook al een paar
jaar geleden dat dit nog op men
bord heeft gelegen !!
IMG_8439.jpg
Remco.
- Likes 2
Comment
-
- Likes 5
Comment
-
Of nog erger..... pindasaus wtf 😜 Remco , speciaal (in België) is gelijk ge zegt, mayo ketchup en ajuin
-
Opeen goeie hamburger (en daar lijkt dit wel een beetje op) zit beetje mayo, ketchup, mosterd en gebakken ui
-
Hier in Friesland is speciaal altijd mayo, ui (soms gebakken) én curry maar absoluut geen ketchup! En curry voor homo's beste Eerstekamerlid? Nee, mensen zijn om minder in de gracht geflikkerd hier en jij bent degene met 'lid' in je naam!
-
- Likes 2
Comment
-
Om de hoek heb ik een Milanese pizzeria.
Da´s anders als mijn favoriet uit Puglia. En de Napolitaan is ook goed maar toch ook weer anders.
Die uit Puglia is eigenlijk als kaasmaker begonnen. Die heeft extra goeie romige buffelmozzarella, en ik weet waar de wei is van die buffels. Dat helpt wel bij de appreciatie.
De trattoria uit Lazio maakt dan weer geen Pizza. Dat is iets voor boeren vond oma, dus beginnen ze er niet aan. Wel bangelijke dingen met paste.
Comment