Ramen😋
Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Broodje hete massala kip met komkommer.
Hmmmmmmm 20221123_164906.jpgGod was never on your side..
- Likes 2
Comment
-
Bordje seizoenskitchari (Indisch éénpansgerecht met bonen-rijst-kruiden-specerijen) met een braadworst uit Jaap zen vegetarische slagerij
Smakelijk
20221124_122805.jpg 20221124_123341.jpg
Everything is nothing and nothing is everything.
- Likes 1
Comment
-
Donderdagavond dus tja, hoe zou het ook anders?
Nu maar eens pizza Cardinale.
IMG_8968.jpg IMG_8971.jpg
Gebakken op 470 graden in 60 seconden met een draai na 55 seconden en toen de ham toegevoegd.
- Likes 4
Comment
-
Bordje gestoofde boontjes en groentjes met paarse aardappel van bij de Indiërs.
Met een goe stuk seitanfilet gebakken in ghee
20221125_125042.jpgEverything is nothing and nothing is everything.
- Likes 2
Comment
-
- Likes 2
Comment
-
Ziet er goed uit maar beter de pasta iets te al dente uit de pan scheppen in een vergiet o.i.d. Zet een koekenpan op matig vuur, doe er een schep kookvocht in, voeg de saus toe en laat dat even aanbakken terwijl je roert. Wanneer het meeste vocht verdampt is voeg je de pasta toe en nog een minuut meebakken waardoor het al dente wordt. Blijven roeren zodat het niet aankoekt en dan serveren met ruim Parmezaanse kaas. Wedden dat die pasta nog veel beter zal smaken?
-
Drie tomaten, zes olijven, morzorella kaasje, wat basilicum blaadjes, oregano, olijfolie en een klein beetje dadel azijn erop..
filedata/fetch?id=1763569&d=1669403656&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 4
Comment
-
Kruimeltje zout nog aub. Smakelijk!
-
Ziet er lekker uit, ben mee met kelderkastje graag een snufje grof zeezout er nog over!
-
Zondagavond is weer zo'n avond dat men wel raden kan wat hier op het menu staat. Edoch raden wat er op zit wordt lastig vandaag.
IMG_9013.jpg
Twee ruime eetlepels zelf geplette maar niet zelf gepelde tomaten met een snufje zout, daaroverheen vijf plakjes belegen Noord-Hollandse Goudse kaas en daaroverheen 55 gram fiordilatte. De pizza heb ik gebakken in zestig seconden op 500 graden waardoor de bodem luchtig was en zacht als zijde. Achteraf zat er wat te veel kaas op voor mijn smaak en ook een beetje te veel tomaat. Deze had ik beter voor Remco kunnen bakken maar die had al een remburger op.
- Likes 2
Comment
-
Thanks! Die Ooni ovens zijn nog wel betaalbaar met beetje sparen. Dan zou ik eentje op gas willen want heb altijd wel gasfles voorhanden. Maar zie dat dat dan alleen voor buitengebruik is, geen probleem natuurlijk maar niet in de herfst/winter/lente😄 Denk komende zomer toch overwegen. Of toch binnen gebruiken maar dan in de oude hal van m'n huis, het is bijna al buiten daar, en kan daar dan ook vaste standplaats krijgen.
Zie dat ze ook pizzastenen hebben voor gebruik in standaard keukenoven. Om extra onderwarmte te genereren. Als dat al een hele verbetering is dan kan ik daar misschien eens mee beginnen. M'n oven gaat tot 250 graden. Kan dan ook uitvinden of ik wat talent heb qua deeg maken voordat ik de hoofdprijs betaal.
-
Ja het is zeker verstandig om eerst deeg leren maken en pizzabodems stretchen, dat is al een hele uitdaging op zich. Ik zou wel meteen een (goedkope) pizzaschep gebruiken want als de hobby bevalt zul je die later nodig hebben en daar moet je ook mee leren omgaan. De pizza van de schep lanceren is het meest belangrijke aspect van elke pizzaiolo want als dat mislukt is er niks te eten!
-
Pannetje bedwelmende nachtschade
Dat vermijden konijnen liever. Oh wacht..
Met een dikke toef van Unilever zen veganaise
20221128_174000.jpg
Hey konijneneter tover daar zelf nog s iets lekkers tevoorschijn uit die dure pot van je Eerstekamerlid
Everything is nothing and nothing is everything.
- Likes 1
Comment
Comment