Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Effe gestoofde zoete bataat, paksoi, wortel, warmoes en zeewier als krachtvoer.
Seitan chunks en kikkererwtjes als eiwitjes, ronde 2 sebiet voor 8 uurtjes na eerst een paar uurtjes gewichtjes tillen
Mist nog wat Hellman's of lekker sausje.
Morgen eiwitrijke linzenkiemetjes
20230504_115439.jpgEverything is nothing and nothing is everything.
- Likes 2
Comment
-
Dit was men ontbijt èé
Nen Curry met Taai varkens vlees met boontjes
uit een bokalleke en rijst uit het zakske ,
heeft nen halven dag op men maag gelegen èé !!
IMG_5590.jpg
Remco.
Comment
-
Speklapje met tzaziki en wat gegrilde groenten van de bbq
filedata/fetch?id=1806709&d=1683221294&type=thumbYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 3
Comment
-
Kip in een krokant pikant jasje met
gestoofd witloof gekookte patatjes
en een te hè🔥ét room sausje èé
IMG_3691 2.jpg
Remco.
- Likes 3
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=Pubywr1I0Ug nog effe keuze makenverzonden vanaf mijn bos hut met tamtam
Comment
-
-
Zeggen dat je kan schilderen tegen je vrouwmens -> kl*ten afdraaien dan maar weer, maar eerst effe crashen onderweg en picknick langs vlaamse velden
Effe gebakken bloemkool als VitC en extra proteïne
Wel wat wreed in stukken gehakt en gebakken maar dat deed iem anders al dus aanvallen maar
IMG-20230506-WA0015.jpg
Everything is nothing and nothing is everything.
- Likes 3
Comment
-
Vandaag verse volkoren spaghetti met parmazaankaas en goede scheut tabasco😋You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Likes 4
Comment
-
Zeker mooi alleen zou ik de saus nog wat meer willen indikken. Men neme een koekenpan met dikke bodem. Zet die op middelhoog vuur en schep er wat kookvocht in (altijd bewaren). Dan de saus erbij doen, roeren en als laatste voeg je de de afgegoten spaghetti toe. Indien nodig nog wat saus toevoegen en blijven roeren tot het meeste vocht er uit is. Desgewenst nog een schepje kookvocht toedienen als je het nog wat langer wilt koken.
En als je zelfgemaakte fond hebt voeg je daar natuurlijk ook wat van toe maar dan zou ik het vlees achterwege laten omdat je het anders niet proeft.
Overigens kun je het bakken van de pasta en saus ook op hoog vuur doen in een wokpan zoals Chinezen wokken. De Italianen die ik het zag doen bakten het met een flinke scheut olijfolie in een grote koekenpan. De hoeveelheid gebruikte olijfolie was mij te gortig, niet dat ik er misselijk van werd maar moest me 's avonds wel haasten naar het toilet!
Comment