Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Nog es van men luie krent en kikkererwten anderhalf uur laten koken, dan maar tijdens het schoonmaken
In de blender ermee, restje voor het oog wil ook watterwijl lekkere bite. 20230514_121216.jpg
2 zatten kikkererwt laten een nachtje weken en koken dus met bonenkruid, zwarte peper, curry en laurierblad gember-, komijn-, koriander en kardemompoeder.
Dan in de blender ermee met tahin (sesampasta) zout, peper, snuif garam masala en verse gember.
Samen met brood, olie, konijneneten en extra kiemetjes of ander peulvruchtzooi zorgt het voor een geslaagde maaltijd. Effe wat paranootjes nog erbij
20230514_122513.jpg
Erg makkelijk, overdreven voedzaam, verbazend heerlijk! En zonder bloedvergieten
Je kan het ook met kikkers uit bokalen maar de smaaksensatie een gans stuk minder en je hebt er ook geen kookvocht. Smakelijk
Everything is nothing and nothing is everything.
Ja Takke maar als je een plant of der vruchten oogst en de rest laat staan komen daar in alle stilte nieuwe scheuten, dat heb je van een afgehakt ledemaat niet het dier zal een hels lawaai maken en uiteindelijk sterven, net als de stukken ervan, dood en zonder levenskracht.
Tjah jong als nog beetje wilt door gaan mij niet gelaten. Gij hebt het gestart dus ik ben zeker dat ge het eerst kan stoppen ook. Maar ik ga me minder beginnen inhouden
Comment