Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
th (13).jpg
Als je dan toch niks vangt heb je altijd nog je aas restanten.
Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
Het systeem betreurt dit ten zeerste.
Ik dacht al de indruk de ene smaakt compleet anders dan de ander
Nu wat onschuldig onwetende extra eiwitten uit bio tuintje moet kunnen🤤en ik zei lekker stoer🙂
Kreeft vind ik lekker maar wat zonde voor t beestje met weinig vlees en zo langzaam als t groeit.
De rest gewoon doodmaken en opvreten. Niet meer dan je honger vd dag uiteraard.
Invriezen gaat toch veelal ten koste van de smaak doe je beter volgende dag nog s je best..
Hork Op Sardinië aten ze vooral die 25 dagen oude biggetjes met nauwelijks spierweefsel. Als boter was dat. Zijn we hier niet gewend. Slim ook wel want die ouders fokken als marekkane en door dat membraan van de navelstreng heb je nagenoeg clinisch schoon vlees.
Blauwe zone dus ze weten wat ze vreten.
Zo ist ook.
Nog maar eens kitcharie, is in feite een detox gerechje, zal de troep nu wel gereinigd zijn.
Deze keer een mix van restjes peulvrucht zoals gele mungdal (gespleten gepelde mungboontjes), rode en bruine linzen.
Samen met rijst uit de ali baba shop en een boel seizoenskruiding, laurier en lekker veel verkoelende kokosvet -en melk.
Volledig plantaardig en erg makkelijk verteerbaar + peulen en granen (zoals rijst) voorzien alle essentiële aminozuren (bouwstenen van eiwitten).
Ijzer uit bladgroente zoals paksoi.
VitC. uit een scheut citroen en gember om dit makkelijk op te nemen.
O nog kiemetjes ontbreken als ev oa extra eiwitboost en wat groen zeepsopplant
Comment