Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
20230821_171945.jpg sla, waspeen, krieltjes, en gerookte makreel. MmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAttached Filessigpic it is just a flower
- Likes 2
Comment
-
-
-
- Likes 1
Comment
-
De saus op de spaghetti kwakken leek me meer iets voor nen Hollander tot ik het Remco ook zag doen. Zo zonde voor de smaakbeleving die je dan mist. Mijn tip: kook de pasta ongeveer 2-3 minuten pre al dente. Schep wat kookvocht in een koekenpan en schep daar een beetje saus in. Deze koekenpan mag je wel op vrij hoog vuur hebben mits je de boel niet laat aanbranden. Pasta erbij en nog wat saus indien nodig en blijven roeren tot het vocht is verdampt én de pasta al dente is. Sommige Italianen gebruiken een scheut olijfolie i.p.v. kookvocht maar dan wordt de pasta wel erg vet en poep je later met een bocht!!
-
Eigen kweek San Marzano tomatensoep met verse limonade met misschien wat vodka erin, en gesuikerde citroen schillen voor de koekjes straks woohoo! Wooohoooo!!
filedata/fetch?id=1832232&d=1692895364&type=thumb
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 6
Comment
-
Ballymoney. Rare dorpjes hier, stukje achter Bushmills. Smyths Tavern. Wachten op de Pie.
20230820_194455.jpg
Nog een paar dagen en we drinken weer Chouffe van ´t vat. Al is het hier wel goe te doen. Dublin en Belfast mijden. Precies het Sint-jansplein soms, crapuul en crackheads, maar gelukkig ook genoeg plezante mensen. In de dorpkes is het aangenamer, de dames zijn heerlijk smaakloos gekleed. De gasten ook trouwens, maar da valt minder op.
- Likes 3
Comment
Comment