Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Fuck, ik zie nu pas de volledige comments! Nou moe, wist wel dat ik een slome was, maar dit is meer werk van een dooie hahahaha
Gebakken uitje vind ik wel een goed idee, paprika of iets pittigers erin ook. Voor mijn eerste keer worstenbroodjes vond ik ze kei goed. Zal in het bloed zitten.. Wat is slecht aan uitje of tomaat trouwens?
Bladerdeeg is echt Belgisch en echt Brabants is witbrood wil het wel eens proberen, want dit smaakt naar meer. De mosterd door het gehakt voegt ook echt iets toe en had ik gelukkig al gedaan volgende keer wat meer kruiden proberen, al ben ik wel van het simpel kruiden. Curry vind ik iets te heftig denk ik.
Nou, nou, als dat zo doorgaat wordt gezond eten nog goedkoper dan junkfood. In Italië kennen ze deze lekkernijen niet. Als we nog eens teruggaan weet ik wat de eerste stop over de grens gaat worden
Kikkererwten balletjes(falafel) à la Florentine👌
Met gestoomde wortel, paksoi, broccoli en selder en hmmmmm gebakken zoete patatjes en we goeie chunks seitan, effe de spieren opladen
Met een fris zomerslaatje van Romeinse sla, broccolikiemen, spinaziebaby's, scheut wijnazijn, schep veganaise, poot suiker en peper en zout, squeeze yogo dressing
Heerlijk!
Smakelijk lieverds
Vele barbecue's die ik bezocht bleken crematies, waarbij het vlees droog en hard was en als het ook nog koud was dan zou je denken dat het precrematuur was wat je at.
Maar wat ik hier boven zie toont aan dat het ook anders kan!
Comment