Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Deeg voor overmorgen voor twee bollen van elk 230 gram. Ik bak er altijd pizza's van, maar je kan ook broodjes bakken.

    IMG_8787.jpg IMG_8789.jpg En nu geduld.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


      Pizza prosciutto, gebakken in 45 seconden op 500 graden.. Dit is de meest snelle bak geweest en ook zeker weten mijn meest lekkere pizza!

      IMG_8796.jpg Superzacht en zoveel smaak. Gotta love it!
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Elke seconde eerder dat je pizza afgebakken is telt, zeker onder de minuut! En doordat deze pizza kleiner is dan normaal, was ie sneller gebakken dan ooit! Te weten in 45 seconden. De korst was zelf zo luchtig dat deze inzakte na een minuut toen ik aan het prutsen was met die kutcam.

        En wat speel jij klaar in 45 seconden dan?

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Bijna een tasje minute soep

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Wauw respect!!

      Lekker
      20231203_161729.jpg
      God was never on your side..

      Comment


      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Mmmmmmmmmmmm

      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Nasi altijd goed. Voor mij met een spiegelei en wat saté met pindasaus. Klets sambal.

      Zoete patat-bintje patat-brokkoli puree met chipolataworst en stevige jus. Uitjes en mosterd. Lekker. Iedereen content in het huishouden.
      20231204_174901.jpg

      Comment


      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Een beetje in de saus!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Stiekem plantworstjes vd dochter, bedolven onder dat sausje dat jij mocht kiezen. Iedereen tevree

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        kelderkastje dat er bier in de saus zit is een pre en aangezien ik geen hork tegen uw dochter wil zijn volsta ik daar maar mee! Maar een gekoelde Brugse Zot en een La Chouffe erbij zou niet misstaan. Twee biertje heb ik geleerd van een ietwat corpulente zuiderbuur en ik ben een snelle student! Ze noemen we wel eens Alberto E. Rapido!

      Vegankebab/gyros met zoete aardappel, scheutjes en wintergroentjes in een seizoensbijpassende specerijenzooi, kwestie het iets warmer en niet het pleuris te krijgen in die teringvochtige rugbrekende koude hangar.
      Smakelijk en profiteer ervan lekker binnen!

      20231206_121646.jpg

      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        Gwn andere baan zoeken, kende ok wat anders eten.

      • Rreppellsteeltjam
        Rreppellsteeltjam commented
        Editing a comment
        Hangar?

        Zeppelins waren toch uitgestorven?

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Loods dan, werkplek. Met mijn hoge diploma's mag al blij zijn dat seitan die 25 stukken de kilo en dagelijks verse groenten kan permitteren. Straks moet ik opnieuw vlees als ik verleg Jaa Hork erg veelzijdig spul Gooi maar eens op de pizza

      Smakelijk eten mensen! 🍽️
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • Buzz Highyear
        Buzz Highyear commented
        Editing a comment
        Er heeft iemand de munchies.
        Smakelijk!

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Buzz Highyear Haha Het was heerlijk! 👍

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Babi wang wang?

      Twas weer heerlijk Boerenkool hanchee en Worsttt
      20231205_163919.jpg
      God was never on your side..

      Comment


      • klos73
        klos73 commented
        Editing a comment
        Wat een bescheiden eter ben jij Zowel boerenkool als hachee maak ik in gaarkeuken hoeveelheden. Zodat we er meerdere dagen van kunnen eten. De biologische boerenkool uit eigen tuin is uiteindelijk totaal mislukt. Te veel hitte, koolwantsen, rupsen en luis. Je kan het in Italië ook nauwelijks kopen. Gelukkig hebben we hier lokale marktjes waar kleinschalige biologische telers hun waren komen verkopen. Een er van had boerenkool. "Cavolo riccio". De klassieke variant met het blad nog op de stengel. Toen ik hem vroeg hoe hij het voor elkaar kreeg zo mooi biologisch te telen keek hij wat besmuikt.....

      • belladonna
        belladonna commented
        Editing a comment
        Ik kook dat ook altijd voor meer dagen laatse dag doe mijn man het op brood daar gebakken eitje boven op lekertoch klos73
        Last edited by belladonna; 9 December 2023, 21:04.

      Praktisch hetzelfde weeral, zoete patat met pastinaak, boerenkool en broccoli, maar grote stukken muurisolatie dit keer, en zeewier omega 3 aanvullen.
      Smakelijk, toedel oe

      20231207_121647.jpg
      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Lees het boek, kijk de film, af en toe ook nog in het theater hier en daar.

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Dit moest men lekker vinden op straffe van stokslagen.

      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        😂😂😭

      IMG_3380.jpg gisteren naar de Ikea geweest. Wat een ontzettende kut winkel vind ik dat toch nondeju zeg. Daarna snel naar de Afghaan gereden om m’n Ikea trauma weg te eten. En dat was seeeerrrr nais!

      die amandel taart van de Ikea heb ik ook lekkerder in m’n herinnering gehad als dat die gisteren in m’n munde was. 😕


      voor de mensen die in de mooiste stad van Nederland wel eens komen bamiyan is the place to be voor lekker Afghaans voer👌🏽

      geen dank

      groetjes thoes

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Eindje de gekste!!

      • belladonna
        belladonna commented
        Editing a comment
        Oho Boswachter Eindhoven das vlak bij

      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        Dan weet je waar je de volgende keer moet aanschuiven😯

      Van ´t vat liefst, anders een Duvelke of ne Westmalle tripel.
      20231208_212759.jpg

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        goed idee , straks èén Bolleke De Koninck - of twèé dan slapen we goed 👍🏼 😴💤

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Dan droomde en wordt wakker met een bolle broek!

      • Rreppellsteeltjam
        Rreppellsteeltjam commented
        Editing a comment
        O, remco word alloholist blijkbaar.

      Bollekes in tomatensaus.
      20231209_134246.jpg Met puree vanavond.

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Eerstekamerlid ja dat is wat anders dan die pakjescultuur waar jij als Ollander uit komt!
        Ziet er prima uit kelderkastje want zo maak ik het zelf ook ongeveer dus goed bezig!

      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        2 wortels wat selder, 2 tenen knoflook 2 uien 2 rode paprika aanstoven. Wat rozemarijn en oregano. Dan 10 tomaten in stukjes 2 stengels prei, 2 kleine blikjes tomatenpuree erbij. 2 boullionblokjes en 600ml water. 10 minuten koken nog, staafmixer erdoor. Laurierblad en ballen erbij. Nog even laten sudderen. Dan een paar uur laten rusten en terug opwarmen. Met verse aardappelpuree serveren.

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Bijna hetzelfde, vermits de runderbouillon huisgemaakt is gaat ie er bij mij in en knoflook en ui combineren doe ik eigenlijk niet.

      Da was lekker!
      20231209_175718.jpg 20231209_174334.jpg Biertje was ook niet vies.

      Comment


      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Lekker zeg, mooi flesje ook..

      Zondag, dus hier was het weer pizzatijd!

      IMG_8838.jpg
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Je moet iets wil je die peperdure energievreter balanceren, gelukkig pizza ook als armeluisvoer

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Zo is dat en armeluisvoer smaakt me prima!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Oorspronkelijk*🤌

      Overschot van het korma-bloemkoolsausje van gisteren, effe op wat versgebakken seitangehakt gemengd, met gestoomde groentjes voor wat kleur en ijzer, met verse voorgekookte Ébly, ja lekker lui dit seizoen O en koolslaatje.
      Gotta love them mondays, auf wiedersehen bitches!

      20231211_120515.jpg


      ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

      Comment


        Hork!!

        Heiligschennis!!!

        Thuiskomen en geen zin hebben om te koken, wie herkent het niet? Bestelplatform Thuisbezorgd zette op een rijtje welke gerechten er in 2023 het meest werden besteld. Een opvallende stijger: de pizza saté. "Een broodje saté vinden we lekker, dus dan kan het ook wel op een pizza."


        "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
        "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
        "Ajeto" - Buurman en Buurman

        Comment


        • Takketoelli
          Takketoelli commented
          Editing a comment
          Mosterd

        • Eerstekamerlid
          Eerstekamerlid commented
          Editing a comment
          Sambal/Zaanse mayo. Pour moi

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Takketoelli ja met mosterd is een drol wel lekker!

          Eerstekamerlid de Hollander is van de Franse school hoorde ik, vandaar dat je zoveel op je pizza wilt!
      Bezig...
      X