Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Weer 's een pannetje spicy pulled chicken gemaakt. 🍽️🤤
    ​​​​
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


      Gewoon lekker een vanalleswatje.. 🍽️👌
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.

      Comment


      • Eclecticon
        Eclecticon commented
        Editing a comment
        Boquerones met Albondiga's? Ik kwijl me de sokken vol nu!

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Eclecticon Correct!
        Zo lekker he.. Had er nog wat geroosterd brood bij gedaan om te dippen. 👌

      • Eclecticon
        Eclecticon commented
        Editing a comment
        Dippen in de schaal/pan ja.. zo doe ik dat ook altijd. Love it.

      Magic truffels, slikken zonder kauwen, bitch.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


        Simpele Spaanse pasta met gamba's pepers en room.
        Capture.jpg
        Baas in eigen brein.

        Comment


        • Babz
          Babz commented
          Editing a comment
          Heerlijk, geniet ervan! 🍽️

        Niet vanavond maar deze ochtend.

        Heerlijk biologisch gerookte zalm tartaar op brood

        1709371815035.jpg

        Dat smokey smaak ligt heerlijk op de tong
        If life keeps putting you down, You better stay high

        Comment


        • Rreppellsteeltjam
          Rreppellsteeltjam commented
          Editing a comment
          Biologische rook?

          Wat ze wel niet allemaal uitvinden tegenwoordig!!

        • DenSchimmige
          DenSchimmige commented
          Editing a comment
          Je moest eens weten, zie geregeld bio producten voorbij komen waarvan je echt achter je oren loopt te krabben.
          Gelukkig is er met regelmaat derving dus leuke manier om al die gekke producten te testen

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Biologische mosselen zijn nou wel een ding

        Lekker weer een pannetje pittige paprikasoep gemaakt... 🥣👌

        En die gaan we met een schep eten! 😁
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 2 photos.

        Comment


        Tomatensoep straks.
        20240303_103925.jpg

        Comment


        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Geen groenten?

        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          Prei en selder ook en een worteltje.

        Vers (afgebakken) Turks broodje belegd met chickless curry, gebakken erwtengehakt en seitanfilet met wat veganaise.
        Geen pakzooi of ander rauwe groenten konijnenfret, wel een versgemaakt erwtensoep met gedroogde en geweekte spliterwten niet van die blikken of diepvriesmeuk. Lekker man
        Lekker zo wat vers eten maken en de kuis doen, kwestie vj niet te vervelen die ene vrije chilldag

        20240303_141916.jpg
        ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

        Comment


          Lamskotelet 😍

          IMG_2100.png

          IMG_2098.jpg
          Zeedijk Nieuw King Chinees Restaurant
          Attached Files

          Comment


          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Oh wow, dat ziet er echt ontzettend lekker uit zeg.
            Dat zal gesmaakt hebben!

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            Super!
            Waren de bakjes op?

          • Eerstekamerlid
            Eerstekamerlid commented
            Editing a comment
            Flinke beesten die savannah's wel idd.

          Variatie op Shakshuka.
          20240303_193431.jpg

          Comment


            Broodje biefstuk gemaakt en ik moet zeggen dat ie zeer goed heeft gesmaakt! 👌

            Broodje vers van de bakker.
            Biefstukje gisteren gemarineerd in lekkere specerijen zoals gerookte paprikapoeder, komijn, tijm, oregano etc.
            Even gegrild net als het broodje.
            Sausje van verse mayo, tikje sesamolie, sojasaus en siracha.
            Had ook wat zoetzuur gemaakt van ui en wortel.

            Happy days! 🍽️😍
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 2 photos.

            Comment


            • Rreppellsteeltjam
              Rreppellsteeltjam commented
              Editing a comment
              Volgende keer misschien een hamburger van maken?

            • Babz
              Babz commented
              Editing a comment
              Biefstukje liep nog net niet van m'n broodje af idd Repp. 😂

            🍽️👍
            You do not have permission to view this gallery.
            This gallery has 2 photos.

            Comment


              Ondanks me korte koks opleiding heb ik een hekel aan koken.


              Côte de boeuf Luxe

              IMG_2111.jpg

              Attached Files

              Comment


              • Eerstekamerlid
                Eerstekamerlid commented
                Editing a comment
                Gaat niks boven een goeie groentetuin.

              Petatte
              Spitskool kerrie met spekjes
              Tartaar
              Non de jus
              Nog een tartaar
              Mosterd

              20240304_184609.jpg
              20240304_184625.jpg

              Lekker man, al was het gisteren. Zal de smaak nooit vergeten...


              20240304_184636.jpg


              "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
              "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
              "Ajeto" - Buurman en Buurman

              Comment


                Pizza prosciutto ligt er vanavond op mijn bord, voor de verandering op basis van een poolish deeg i.p.v. direct deeg.
                IMG_8904.jpg Poolish deeg is voorgefermenteerd deeg dat de pizza luchtiger maakt, beter verteerbaar en gigantisch laat rijzen naar verluid. De poolish was flink gerezen vanochtend dus dat belooft veel goeds. Gisteravond heb ik die gemaakt op basis van water, gist en bloem en dat met dichte deksel weggezet in de keukenkast. Die poolish heb ik vanochtend met zout, nog wat water en bloem in de keukenmachine geflikkerd en laten mixen op de laagste stand voor 30 minuten.
                IMG_8905.jpg
                Het deeg voelde zijdezacht aan, net mozzarella.
                Horks Fototopic 2.0

                Comment


                • Oebiku
                  Oebiku commented
                  Editing a comment
                  Aan de voorbereiding ligt het niet kerel👍 Zelf gemaakte pizza,ik ben er fan van. Zelf maak ik regelmatig Bigapizza in de Ardore heerlijk….s6 dadelijk met opvreten😉

                • Hork
                  Hork commented
                  Editing a comment
                  Biga moet ik me ook nog eens aan wagen! Dank je!
              Bezig...
              X