Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Gyros van een Griek.
    20240316_175007.jpg

    Comment


    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Heerlijk, lekker alles verdrinken in de tzaziki saus, love it. πŸ˜πŸ‘Œ

    • Rreppellsteeltjam
      Rreppellsteeltjam commented
      Editing a comment
      Is er ook gyros dat niet van een griek komt?

    • kelderkastje
      kelderkastje commented
      Editing a comment
      Cyprioten en MacedoniΓ«rs en zo.

    Daar gaat ie Hork​​​​​​!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

    Comment


    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Lekker bezig!

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Poolish heeft de hele nacht gestaan, nu rijzen en misschien laat ik het meerdere keren rijzen, ik heb de tijd.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Daar krijgen de gluten spierballen van! Ik heb het nu in bulk rijs en bol het deeg op zo'n 3-4 uur voordat ik ga bakken.

    Wow, zo luchtig en elastisch, nu al.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Laat ik nu net ook honing hebben toegevoegd gisteren. πŸ˜‰πŸ‘
      M'n oven kan op 250, alleen welke stand? Convectie of hete lucht?

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Pizza in het midden voorbakken geloof ik en afbakken bovenin de oven?

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Voor zover mij bekend is de oven bovenin het heetst maar de vlam zit onderaan. Dus waar zet je de pizza het beste? Lastig. Ik heb zelf nul ervaring met pizza's in gewone ovens, dus mijn advies is: probeer zoveel mogelijk hetzelfde te doen als Vito Iacopelli.

      Mooi dat je al honing hebt toegevoegd, dat zal de kleur van de korst ten goede komen!

    Zondag detox dagje, ziet er toch iets beter uit dan vorige x vind ik
    Alles bio, versgemaakt en geofferd, en na een dagje van vasten smaakt het NOG beter
    man dan leer je pas eten waarderen
    -Kitchari dus met een seitansteak in stukjes geknipt net zoals onze moeder dat deed met de lappen koe en varkens enz.. wilden waren we!!
    Kitchari is een oeroud vegetarisch detox gerechtje op basis van peulen en granen, in dit geval rode linzen en rijst. Dit samen zorgt voor alle essentiΓ«le (welke het lichaam niet zelf kan aanmaken) aminozuren (aanmaak volledige eiwitten) dusja je kan zonder vlees Hier samen met paksoi (groene bladgroente ijzer en andere mineralen, paksoi ook wel DE greens voor veggie liefestyle door ook nog es het relatief hoog gehalte aan eiwitten), wortel, broccoli (vitc. om het ijzer op te nemen) en oooh! bijna de scheutjes vergeten!!oa Hollandse knaagdieraas postelein als superfood
    Erg makkelijk en 1 pansgerechtje, 1x per week DOEN!
    -plak halva

    20240317_132401.jpg 20240317_132649.jpg
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Postelein heerlijk, zowel warm als ongekookt. πŸ‘Œ

    • kelderkastje
      kelderkastje commented
      Editing a comment
      Het witte bordje Ziet er minder smakelijk uit voor de kijkers helaas. Al zal het wel smaken.

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Dat bord dient om te serveren, dus niet opeten kelderkastje

    Pizza gemaakt met m'n Poolish deeg, heb 'm er iets te lang in gehad, smaakt evengoed prima.
    Maar het is niet wat ik zoek.
    Een gewone oven kan simpelweg niet heet genoeg worden voor het resultaat wat ik wil hebben.

    Dus dat wordt een pizza oventje in de toekomst.. πŸ•πŸ˜
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

    Comment


    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Idd @kelderkastje... Ooit...

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Ik drink geen wijn @Eerstekamerlid
      Hmmz misschien maar ff een stoeltje bij de glasbak neerzetten. 😁

    • Rreppellsteeltjam
      Rreppellsteeltjam commented
      Editing a comment
      Hoezo? ekl heeft er genoeg liggen.

    Hier mijn pizza, het deeg was super luchtig!

    IMG_8963.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


      Chili met carne ernaast en rijst, zure room en jalapeΓ±os. Top!
      20240317_185914.jpg

      Comment


        Mexicaans hmm jammer dat mijn advocado nog niet rijp waren. Ik kan dit echt elke dag wel eten.
        Nog gezond ook.
        20240317_163555.jpg
        God was never on your side..

        Comment


        • Takketoelli
          Takketoelli commented
          Editing a comment
          Och ja
          Er worden ook skipistes gebouwd in de woestijn. Kan allemaal hoor, geen probleem
          Komt ook door ego's

        • Eerstekamerlid
          Eerstekamerlid commented
          Editing a comment

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          belladonna lol!

        Kitchari restje met versgebakken gefileerde plantaardige kippenborst met postelein, scheutjes en zonnebloempitjes
        kwestie omega3 voorzien ipv vis, oa lijnzaad doet ook de job

        Met een kikkererwtensoepje van moedre, wel iets teveel zout maar gelukkig fan van groentenbouillon paar sneetjes toastbrood met goeie boter.

        Paneer aan de kant met een gewichtje derop, klaar voor morgen, dat echt een topper!​
        Smakelijk lieve mensjes

        20240318_183638.jpg

        ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

        Comment


        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Die niet kip filets van de GB zijn werkelijk the next best thing dan maar een handje extra zout, ook boordevol vezels wat ontbreekt in een dierlijke lap.
          Eens werk van maken wnr in pensioen of zo

        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          Bonen en linzen en andere peulvruchten staan wekelijks wel op de menu. Veggie dochter in huis ook. We eten de helft van de week zonder dood beest. Verschillende bonen en linzen in de voorraadkast voor minstens een maand. De prepper in mij heeft graag voor 8 weken voedsel in huis. Na 2 weken is er geen vlees meer. Dan nemen de bonen en linzen het over. Dan volgen de kippen en de hond denk ik. Dan is hun voer ook op.

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Lekker makkelijk wel met peulvruchtjes idd, zolang ze het water of de gas maar niet afsluiten

        20240318_191927.jpg sla ,granenmix en makreel
        sigpic it is just a flower

        Comment


        • Eerstekamerlid
          Eerstekamerlid commented
          Editing a comment
          Beetje weinig makreel wel. Rietslang lust dat toch niet..

        • batmeid
          batmeid commented
          Editing a comment
          Eerstekamerlid morgen weer een dag. T voedt best.

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Effe afwisselen met zonnebloempitjes en zeewierπŸ™‚ Granenmix, dit is eten❀

        Vaderkesdag vandaag. Veggie dochter heeft steak-frites gemaakt. Peperroomsaus en brokkoli en groene asperges uit de oven. Njammie.
        20240319_181334.jpg

        Comment


        • Babz
          Babz commented
          Editing a comment
          Aww da's lief van veggie dochter. 😊

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Aaah, had verstaan varkensdag

        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          Ook lekker.

        πŸ½οΈπŸ‘Œ
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.

        Comment


          10 gram spacetruffels in m'n mik, zou ik er nu wat van voelen?
          Horks Fototopic 2.0

          Comment


          • Bo$wachter
            Bo$wachter commented
            Editing a comment
            Krijg dr nu ook wel zin in verdomme🫨

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Kan het je zeer aanraden, echt een leuke ervaring voor de verandering!

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Lekker veggie ja laat maar komen maar eerste eet dat bij de aperitief

          Heerlijke bitterballen zeg! πŸ‘Œ
          You do not have permission to view this gallery.
          This gallery has 1 photos.

          Comment


          • belladonna
            belladonna commented
            Editing a comment
            Ik vind bitterballen op een goed terasje altijd zo lekker. Wij gaan ook echt terassen af om te ontdekken waar 'ze de lekkerste hebben vaak zijn dat de zelf gemaakte hmm en dan met honing mosterd dipje of zaanse majo. Whaaaa denk k in eens ik zou die saus gewoon van huis uit moeten nemen whaha

          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Hahaha Goed idee belladonna volgende keer neem ik gewoon m'n Zaanse mayo mee met m'n eigen gemaakte honing mosterd sausje. πŸ‘

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Opletten met vlees-mosterd dames, schijnt een slechte combinatie

          Ontbijt op de trein naar Blankenberge.
          20240321_071855.jpg

          Comment


          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Zal dat niet Witteberge heten tegenwoordig...? πŸ˜‰

          • Takketoelli
            Takketoelli commented
            Editing a comment
            In america mag je geen 'hip hip hoeray' meer zeggen, want dat is beledigend voor mensen die een heup operatie hebben gehad

          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
        Bezig...
        X