De nasi van Takketoelli
20240715_110951.jpg
Eerst vleesje schoonmaken en klein snijden, dan wokolie, bosui, 5 spices, gember, knoflook en ketjap erbij. Laten staan een tijd
Prei en rode paprika klein snijden, nasi kruidenmix wellen
20240715_110753.jpg
Spekjes bakken
20240715_111103.jpg
Vlees erbij
20240715_111626.jpg
Prei en paprika erbij
20240715_111631.jpg
Kruidenmix erbij
20240715_111920.jpg
2 ei erbij
20240715_112014.jpg
Witte rijst erbij. Een goeie nasi heeft 'rijst van gisteren', deze is dus gisteren gekookt en tidens afkoelen goed doorgeroerd. Losse droge fluffie rijst dus
20240715_112442.jpg
Mengen
Klaar
Lekker man
20240715_110951.jpg
Eerst vleesje schoonmaken en klein snijden, dan wokolie, bosui, 5 spices, gember, knoflook en ketjap erbij. Laten staan een tijd
Prei en rode paprika klein snijden, nasi kruidenmix wellen
20240715_110753.jpg
Spekjes bakken
20240715_111103.jpg
Vlees erbij
20240715_111626.jpg
Prei en paprika erbij
20240715_111631.jpg
Kruidenmix erbij
20240715_111920.jpg
2 ei erbij
20240715_112014.jpg
Witte rijst erbij. Een goeie nasi heeft 'rijst van gisteren', deze is dus gisteren gekookt en tidens afkoelen goed doorgeroerd. Losse droge fluffie rijst dus
20240715_112442.jpg
Mengen
Klaar
Lekker man
Comment