Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    🍽️👍😊
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      … das een cordon blue wat jij bedoelt. Kaas moet je als je een beetje verstand hebt weg houden van een schnitzel

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Kaas moet je overal weg bij houden vind ik 😀

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Ja welja dat @Wachtertje🙂 en enkel bij granen en groentjes

    Nog eens zelf ravioli gemaakt. Veel werk altijd, maar erg lekker en erg geapprecieerd meestal. 20240729_181805.jpg
    20240729_180758.jpg
    2 vullingen: zongedroogde tomaat, mozzarella en pijnboompit. En geitenkaas, walnoot, parmaham.
    Tomatensausje erover. Beetje parmezaanse kaas daarop geraspt.
    Attached Files

    Comment


    • Greyvol
      Greyvol commented
      Editing a comment
      Kei mooi!

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Ahh man wat lekker dit, verse pasta! 😍

    Collega wou Thai voor de lunch.
    20240801_124317.jpg
    Beter als een smoske.

    Comment


    • Eerstekamerlid
      Eerstekamerlid commented
      Editing a comment
      Werk jij?
      Dacht die heb t voor elkaar.

    • kelderkastje
      kelderkastje commented
      Editing a comment
      Ik doe soms alsof.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ziet er goed uit, misschien moet ik werk serieus overwegen! Als ik oppas vind voor mijn hond!

    Donderdagavond pizza avond. Tegenwoordig gebruik ik patentbloem wat ook prima werkt en smaakt! Deeg op basis van poolish.

    IMG_20240801_175533.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • kelderkastje
      kelderkastje commented
      Editing a comment
      Ja die Italianen doe wat speciaal over ´hun´ bloem. Graan komt ook gewoon uit Oekraïne. Beetje bizar over hun terroir, en al die lekkere Belgische varkens worden naar Parma gebracht ipv er Breydelham van te maken. Dat dan weer wel.

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Klopt helemaal kelderkastje en daarom is er dus ook prima ham van eigen bodem dat niet onderdoet voor prosciutto. Men moet het alleen wel post bake toevoegen, hetgeen de Hollander maar ook de Belg niet weet. Ook moet je een goede ham kunnen herkennen. Die van La Place bv is uitstekend.

    Ik had nog een tweede deeg bol van gisteren, als gezegd van patentbloem. Dit deeg doet echt niet onder voor deeg van Italiaanse bloem.
    IMG_20240802_185317.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


      Vanmiddag lag dit op mijn bord

      IMG_20240804_123438.jpg
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Greyvol
        Greyvol commented
        Editing a comment
        Lekker toch

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Dat was het zeker!

      Zuurvlees. 🍽️👍
      Attached Files

      Comment


      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Van de slager, echte Limburgse zuurvlees.

        En tja, ben een kleine eter Greyvol. 😉

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Wou dat ze dat hier hadden!

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Bijna Rrepp! 😁

      Had nog een deeg bol in de vriezer. Smaakte goed maar vers is beter
      IMG_20240804_184727.jpg ​​​​​​
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Ziet er anders weer focking lekker uit...damnit! Nu heb ik zin in pizza... 🥺

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Thanks! Heb wel iets betere resultaten gehad met bevroren deegbollen, maar ook wel mindere. Het wil wel, pizza maken van een ontdooide deegbol en dan hoef je geen deeg te maken. Net als jij eet ik wekelijks pizza maar vaker nog twee keer per week, want het verveelt me nooit en met een goeie oven is het goedkope kost.

      Ik heb de knoop doorgehakt Hork​​​​​​, en ga deze aanschaffen. 😃
      Attached Files

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        In een kamado krijg je ook geen echt goeie pizza kelderkastje daarvoor komt onvoldoende hitte van boven maar voor buiten zijn er wel goedkope hout- of gasoventjes van Ooni koda. Maar jij hebt dan nog een paar goeie Italiaanse restaurants als alternatief, die zijn hier dus in Leeuwarden in het geheel niet. Er is zelfs een tent uitgerekend genaamd de Burgemeester van Napels waar de pizza's niet te vreten zijn.

        Babz hier zijn alleen een soort Turks/Italiaanse pizza's te krijgen met dubieuze kaas en dito tomaten en een oudbakken bodem. Gratis hoef ik ze niet eens dus het is bakken of zakken.

        Heb nog wel een uitstekend deegrecept voor je op poolish basis van gewone patentbloem.

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Hier precies hetzelfde Hork wat betreft het pizza aanbod. 👎
        Ik las idd dat je gewone bloem had gebruikt bij je laatste batch?
        Zag er iig weer toppie uit.

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Klopt ik gebruik patentbloem sinds een paar weken en dat gaat prima.

      20240804_200654.jpg peultjes, balletje gehakt, piepers en paprika non de jus.
      Weer zoooooooooo lekker
      sigpic it is just a flower

      Comment


        Toetje van de bbq, groente gestoofd in rode wijn.

        IMG_3549.jpg
        Een dag zonder wiet kent Flip niet.

        Comment


          Lunch. 🍽️👍 20240805_161326~2.jpg 20240805_161401~2.jpg

          Comment


          • kelderkastje
            kelderkastje commented
            Editing a comment
            Enkel voor prinsesjes en koninginnen!

          • Babz
            Babz commented
            Editing a comment
            Haha Nou deze prinses heeft genoten kelderkastje. 😉

          Saladerie met dode beeststukjes van het vuur.
          20240805_180931.jpg 20240805_180943.jpg

          Comment


          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Ieder zen fetisj

          Lekker makkelijk wat groentjes en gehakt in pittige pindasaus. 🍽️👍 20240725_164914~2.jpg 20240725_164859.jpg

          Comment


            Kebab van de Döner

            20240723_191922.jpg
            Fokking lekker
            "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
            "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
            "Ajeto" - Buurman en Buurman

            Comment


            • Hork
              Hork commented
              Editing a comment
              PH Döner kebabbakker annex hennepkweker.

              Zo zien de broodjes er hier ook uit, precies hetzelfde. Ooit was ik eveneens liefhebber - de testimonial staat zelfs in dit topic - maar heb het iets te vaak achter elkaar gegeten denk ik.

              Hippe armband, je lijkt wel zo'n relnicht!

            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              Vreemd he?
              Net of iedere kebabgoeroe dezelfde opleiding heeeft gehad, of ze zijn enkrm trouw aan het originele recept. Ik denk het laatste.
              Beetje als pizza he, dat moet gewoon allemaal kloppen

              Af en toe rellen kan geen kwaad, al ga ik soms een beetje te ver Hork!
              Tis die kwart fries in mij denk ik.... hehehehe
          Bezig...
          X