🍽️👍😊
Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Nog eens zelf ravioli gemaakt. Veel werk altijd, maar erg lekker en erg geapprecieerd meestal. 20240729_181805.jpg
20240729_180758.jpg
2 vullingen: zongedroogde tomaat, mozzarella en pijnboompit. En geitenkaas, walnoot, parmaham.
Tomatensausje erover. Beetje parmezaanse kaas daarop geraspt.Attached Files
- Likes 5
Comment
-
Donderdagavond pizza avond. Tegenwoordig gebruik ik patentbloem wat ook prima werkt en smaakt! Deeg op basis van poolish.
IMG_20240801_175533.jpg
- Likes 3
Comment
-
Ja die Italianen doe wat speciaal over ´hun´ bloem. Graan komt ook gewoon uit Oekraïne. Beetje bizar over hun terroir, en al die lekkere Belgische varkens worden naar Parma gebracht ipv er Breydelham van te maken. Dat dan weer wel.
-
Klopt helemaal kelderkastje en daarom is er dus ook prima ham van eigen bodem dat niet onderdoet voor prosciutto. Men moet het alleen wel post bake toevoegen, hetgeen de Hollander maar ook de Belg niet weet. Ook moet je een goede ham kunnen herkennen. Die van La Place bv is uitstekend.
-
Ik had nog een tweede deeg bol van gisteren, als gezegd van patentbloem. Dit deeg doet echt niet onder voor deeg van Italiaanse bloem.
IMG_20240802_185317.jpg
- Likes 1
Comment
-
Had nog een deeg bol in de vriezer. Smaakte goed maar vers is beter
IMG_20240804_184727.jpg
- Likes 3
Comment
-
Thanks! Heb wel iets betere resultaten gehad met bevroren deegbollen, maar ook wel mindere. Het wil wel, pizza maken van een ontdooide deegbol en dan hoef je geen deeg te maken. Net als jij eet ik wekelijks pizza maar vaker nog twee keer per week, want het verveelt me nooit en met een goeie oven is het goedkope kost.
-
Ik heb de knoop doorgehakt Hork, en ga deze aanschaffen. 😃Attached Files
- Likes 2
Comment
-
In een kamado krijg je ook geen echt goeie pizza kelderkastje daarvoor komt onvoldoende hitte van boven maar voor buiten zijn er wel goedkope hout- of gasoventjes van Ooni koda. Maar jij hebt dan nog een paar goeie Italiaanse restaurants als alternatief, die zijn hier dus in Leeuwarden in het geheel niet. Er is zelfs een tent uitgerekend genaamd de Burgemeester van Napels waar de pizza's niet te vreten zijn.
Babz hier zijn alleen een soort Turks/Italiaanse pizza's te krijgen met dubieuze kaas en dito tomaten en een oudbakken bodem. Gratis hoef ik ze niet eens dus het is bakken of zakken.
Heb nog wel een uitstekend deegrecept voor je op poolish basis van gewone patentbloem.
-
20240804_200654.jpg peultjes, balletje gehakt, piepers en paprika non de jus.
Weer zoooooooooo lekkersigpic it is just a flower
- Likes 5
Comment
-
- Likes 3
Comment
-
Lekker makkelijk wat groentjes en gehakt in pittige pindasaus. 🍽️👍 20240725_164914~2.jpg 20240725_164859.jpg
- Likes 3
Comment
-
"Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
"Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
"Ajeto" - Buurman en Buurman
- Likes 3
Comment
-
PH Döner kebabbakker annex hennepkweker.
Zo zien de broodjes er hier ook uit, precies hetzelfde. Ooit was ik eveneens liefhebber - de testimonial staat zelfs in dit topic - maar heb het iets te vaak achter elkaar gegeten denk ik.
Hippe armband, je lijkt wel zo'n relnicht!
-
Vreemd he?
Net of iedere kebabgoeroe dezelfde opleiding heeeft gehad, of ze zijn enkrm trouw aan het originele recept. Ik denk het laatste.
Beetje als pizza he, dat moet gewoon allemaal kloppen
Af en toe rellen kan geen kwaad, al ga ik soms een beetje te ver Hork!
Tis die kwart fries in mij denk ik.... hehehehe
Comment