Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Lekker vers koolsalaatje gefixt met wortel, gebakken seitan, rijst en linzen met groene asperges, waterkers en peterselie.
    Lekker lekker

    Terwijl rise & fall van het rijk van de Japaneesjes. Smakelijk
    Man wat een tering kl**tzakjes waren me dat


    IMG-20241103-WA0003.jpg
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


      Erwtensoep

      20241106_092954.jpg



      20241106_134528.jpg

      2.0


      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Goed bezig!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Heerlijk ook jullie veggie rookworst

      Zuurvlees

      20241106_114203.jpg

      20241106_134512.jpg
      Nog 2 uurtjes pruttelen, vlees eruit en klein maken, terug erin en uurtje pruttel

      Heeeerlijk

      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Ne verske patat of vesgeskelde frietn??! Jamoja
        Oe skid et?

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Ingevroren voor pap en mam 😀

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ik hoorde van een keurslager dat je voor het zuurtje in zuurvlees ook witte wijn kan gebruiken i.p.v. azijn.

      Enfin, 3 uur later...

      20241106_154158.jpg

      20241106_154544.jpg

      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Fijngehakte variatie op suddervlees dus.
        Ziet er vrij aangenaam uit wel.

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Is heerlijk

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ziet er lekker uit! Dus het vlees een beetje aanbranden mag? Wow dat is wel gewaagd!

      Oosterse kip stoof

      20241108_162741.jpg

      20241108_172711.jpg
      20241108_172941.jpg
      Fokking lekker, die gaan we vaker maken. Was eerste keer


      20241108_172946.jpg
      "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
      "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
      "Ajeto" - Buurman en Buurman

      Comment


      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Ben verslaafd aan die ras el hanout kruiden.

        Pimp je echt alles lekker mee op.

      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Die, en chimmichurri kruiden

      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Kende ik niet staat genoteerd.

      Souvlaki´s op een bedje van gyros.
      20241108_132343.jpg

      Comment


        Vanavond balletjes in tomatensaus. 20241111_111418.jpg

        Comment


        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          800gram gehakt, 9 ballen, tussenin eigenlijk.

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Een saus met lef, in het restaurant waar ik kortstondig werkte en de klanten soms ietwat bijdehand waren wel besteld onder illustere namen als 'spaghetti no guts no glory' of 'capi di tutti capi', 'stierenkloten on the road', Godfathersaus en die Disney tekenfilm werd wel aan gerefereerd. Moet het ook nog eens proberen, met 30% Parmigiano door het gehakt.

        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          Kalfsgehakt, kruiding en inderdaad een flinke portie parmezaanse. In boter gebakken. Saus apart gemaakt en later erbij.

        Saus met wortel, teentje knoflook, ui, selder, tomaat, een blikje tomatenconcentraat en een boullionblokje. Gezeefd. Provençaalse kruiden, peper en zout..
        20241111_175815.jpg A la flamande. ovenfriet en groen slaatje, klodder mayo. Goe gegeten! Dochter vroeg dit.

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Een bijzonder verzoek voor naar ik meen een vegetariër! Op die wijze vermag ik dat ook!

        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          De andere, die eet wel dode jeugdige koe.

        Verschillende geitenkaasjes met tomaatjes, olijven en dadels. Speklapje en salade erbij en een biertje filedata/fetch?id=1896555&d=1731351906&type=thumb
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 1 photos.
        2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
        2016 - Greyvol's buitenkweek
        2017 - Santa Maria van Space Cees

        Comment


        • Eerstekamerlid
          Eerstekamerlid commented
          Editing a comment
          Veredelde kaasfondue?

        • Greyvol
          Greyvol commented
          Editing a comment
          Yep, goed gezien

        • Eerstekamerlid
          Eerstekamerlid commented
          Editing a comment
          Als je nog eens een partner zoekt kan je altijd privebericht sturen eh?

        IMG_7508.jpg-èé-

        👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

        Comment


          Pasta time.

          pasts.jpg
          Horks Fototopic 2.0

          Comment

          Bezig...
          X