Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Tom Yum Gai

    Zelfgemaakte kippenbouillon, 2,5u op hoge druk in de Instant Pot. Gemaakt van gebraden kippenvleugeltjes, botten van kippendijen en aromatica. Ui, laos, limoenblad en citroengras.

    20241218_163320.jpg

    De mise en place voor de soep.

    20241218_170601.jpg

    De soep:

    20241218_180036.jpg

    En basmatirijst voor erbij, ook uit de instant pot.

    20241218_174742.jpg

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Whooohoooo!

      Goed man

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Heerlijk, en de mise en place ziet er keurig uit, is visueel erg prettig om te zien voor mijn licht autistische zelf. ๐Ÿ˜๐Ÿ‘

    • norseman
      norseman commented
      Editing a comment
      Babz mijn innerlijke autist werkt met dit soort recepten ook graag geordend. En je moet maar denken dat een boel (Franse) chefkoks ook licht autistisch waren, want waar komt anders de mise en place vandaan?

    Sajoer boontjes en ajam kipsmoor met witte rijst!!

    20241218_174729.jpg
    Godverdomme lekker man


    20241218_174734.jpg

    Gebakken uitjes en sambal derbij


    Man!
    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Als het niet zo hard werken zou zijn was ik nu kok
      Is echt een grote hobby, na gitaar. Niks zo mooi als ergens je eigen twist aan geven en dat iedereen echt geniet van je eten
      Maar je moet er de tijd voor nemen, en die moet je dus ook hebben. Alle kookprogramma's zijn gericht op de snelle hap. Ik hou meer van oma's stijl zeg maar, die stond letterlijk de hele dag in de keuken, en wij maar vreten

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Suikerboontjes lijken geroerbakken, dan toch wel effe gekookt eerst ? Lectine ding he

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      5 minuten ja

    Lekker lekker!

    20241221_123727.jpg
    Horks Fototopic 2.0

    Comment



      Pizzzzza time รจรฉ





      IMG_8256.jpgโ€‹
      รจรฉ
      Attached Files
      โ€‹
      ๐Ÿ‘๐Ÿผ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
      โ€‹

      Comment


      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Ket en mis Monique eindigt met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in een natte noodle verhaal.

      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        ๐Ÿ’Šcamagra wordt je beste vriend

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        We houden het bij de blauwe ๐Ÿ’Š รจรฉ

      Brocoli & stoep en te zwart gebakken
      kip cordon bleu's รจรฉ



      IMG_8307.jpg
      --รจรฉ--
      โ€‹
      ๐Ÿ‘๐Ÿผ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
      โ€‹

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Zo zie ik kip het liefst, maar dan nog ietsje langer gebakken!

      Geroosterde tomatensoep. Tomaten en een paprika eerst gekruid roosteren in de oven, dan bij de uitjes, selder en wortel in de soep. Bouillonblokjes en water. Koken. Pureren en zeven. Kletske room en een draai peper erbij. Lekker!
      20241228_125115.jpg

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Tomaten en paprika's het blijft iets aparts

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Heerlijk. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘Œ


      IMG_7554.jpg
      --รจรฉ--
      โ€‹
      ๐Ÿ‘๐Ÿผ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
      โ€‹

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Lekker man!

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        heeft er eigenlijk al eens iemand een too good to go lading in huis gehaald ?

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Nee ik maak nagenoeg alles zelf.


      Voor de verandering 6de x kip deze week !รจรฉ!
      IMG_8316.jpg

      --รจรฉ--
      โ€‹
      ๐Ÿ‘๐Ÿผ !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
      โ€‹

      Comment


        Broodje bakpao jonguh!

        20241229_173033.jpg

        20241229_173115.jpg

        20241229_174836.jpg

        Comment


        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Broodje voor de vleejs

        • norseman
          norseman commented
          Editing a comment
          Het deeg is vrij simpel. Bloem met weinig eiwitten. Het moet fluffy worden en niet chewy. Niet teveel kneden dus ook. Vulling kan alles zijn. Dit is een soort Chinees runder stoofvlees dat ik over had van een vorige maaltijd. Maar charsiu (Chinees varkensstoofvlees) is ook erg lekker. Babz ben benieuwd naar jouw vulling..

        • Babz
          Babz commented
          Editing a comment
          Ik had een gehakt vulling oosters gekruid, vrij simpel hoor.
          Jouw vulling klinkt heerlijk joh.
      Bezig...
      X