Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Vanwege het slechte zomerweer: bieten met geglaceerde uienringen, in de schil gepofte Roseval aardappeltjes en gegrilde speklapjes. Toetje: watermeloen, honingmeloen en vanille ijs.
gekookte aardappelen in plakjes afbakken in de oven daarbij als groente sperziebonen en over het vlees zit ik nog te twisten
:update:
Ik had de aardappels te lang laten koken dus heb er aardappel puree van gemaakt daarbij een beetje nootmuskaat en vleugje peper en een snufje zout
Verder gekookte sperziebonen met een schnitzel erbij
@Xtreme
Helaas zag ik uw post te laat anders anders had ik zeker mijn schnitzels voor draadjesvlees gewisseld
Ik zou suddervlees (draadjesvlees) doen Mito. Maar dan moet je ongeveer nu naar de slager: draadjesvlees moet 2,5 tot 3 uur sudderen (met ui, kruidnagel, laurierblad, bruine suiker en azijn)
bier en wietpitza ik heb vrij zonder verplichtingen hmm pitza laalh monty bepeoderd mer polm rest boden va karton rode iets en slamichampignons hoeven van mij niet zo die poep ik zo weer uit.
Comment