Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Een salade van rauwe venkel en radijs en koude gekookte sperciebonen met peper-olijfoledressing, tijgergarnalen gebakken in knoflook-olijfolie, warm ciabattabrood met roomboter, waardoor fijngesnipperde zwarte olijven en een mespunt trassi gemengd. Toetje: een magnum.
Het was heel lekker Ganjax en het klinkt chique en duur. Maar de ingredienten kostten -exclusief de magnums- maar 9 euro en we hebben er met tweeen van gegeten. Als ik de tijgergarnalen had vervangen door wijting- of rode poonfilet -overigens ook heel smakelijk, mits uiterst vers- was ik 3 euro goedkoper uitgeweest. Met een beetje creativiteit en warenkennis kun je best gevarieerd en lekker eten.
Vanavond wordt het rolletjes koude rosbief gevuld met rode biet en kappertjes, rolletjes van filodeeg gevuld met gesmolten brie en een klein beetje Danish Blue, een bake-off keizerbroodje met overjarige brokkelkaas en als toetje een gesuikerd appeltje -klokhuis uitgeboord- gevuld met rozijnen en ahornsiroop warm uit de oven.
Heerlijk spul inderdaad!
Braad het mee met het gehakt.. Liefst ook een uitje nog maar daar had ik geen zin in.
Ook lekker om aan dit gerecht gesneden ringetjes van (zelf gekweekte) Spaanse pepers toe te voegen bijv.
Spicy!
Comment