Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Moet je de deur nog uit om high te worden? De nieuwe junk is thuis (thuisjunk).

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Moet je de deur nog uit om high te worden? De nieuwe junk is thuis (thuisjunk).

    Korting op 420shop
    Gebruik je ook wel eens andere drugs behalve alcohol, wiet en tabak?

    Indien dit topic hier niet mag, verwijder het dan maar Silas maar het lijkt me wel interessant om eens te bespreken.

    Zelf heb ik de nodige middelen gebruikt, ik kan wellicht beter noemen wat ik niet heb geprobeerd, te weten ketamine, heroine spuiten en opium roken. Momenteel beperk ik me tot het gebruik van wiet en bier. In de dagen dat ik van alles gebruikte deed ik dat overigens wel altijd verantwoordelijk en ik heb er ook niemand behalve mijzelf om benadeeld. In mijn ogen ben je pas de titel junk waardig wanneer dat wel het geval is. En je gebruikte waar aan was te komen.

    Heb wel eens coke gesnoven maar wat opviel is dat je grote hoeveelheden nodig hebt om het effect in stand te houden en ook zit je neus de hele tijd dicht. Vervolgens heb ik eens coke gerookt en dán is het effect wel zeer sterk en heb je maar weinig nodig. Maar goed, je moest het kopen in het geniep met nog minder zicht er op dan op cannabis dat in de shops te krijgen is.

    Tegenwoordig echter, kun je via darkweb elk middel kopen dat je maar wilt. Zelf ben ik niet handig genoeg met de computer om daar op te geraken, maar onze kinderen zijn dat wel! Dit zal een nieuwe soort verslaafde tot gevolg hebben verwacht ik die zit te basen op de smartphone. Maar goed, in mijn tijd had je ook al einzelgängers die heroine in hun enkels spoten en nooit buiten kwamen.

    Hoe dan ook, de thuisjunk zal oprukken of is al opgerukt want hij/zij is niet te monitoren. Deze kids betalen hun waar met bitcoins wat het nieuwe contante geld is.

    Wat vinden we hier van, raaskal ik of zit er iets in? Hoe denk jij over dit fenomeen? En heeft een van de gebruikers misschien al een hard drugs online besteld? Of een kind die dat heeft gedaan? (Weet niet of deze vragen mogen in een dictatuur, maar zo niet dan hoor ik het wel).
    Horks Fototopic 2.0

    #2
    Hork, interessant topic en eigenlijk nooit stil gestaan bij het feit dat je tegenwoordig vrijwel alles online kan aanschaffen, zo ook drugs natuurlijk.

    Ik heb zelf ook het één en ander gebruikt, begon rond m'n 12de en was er begin 20jr wel een beetje klaar mee, alleen nog een wietje&biertje voor mij tegenwoordig.
    En destijds had je geen internet, je moest gewoon de juiste mensen kennen, hoewel dat niet heel moeilijk was in de jaren 90. 😉 (ik was gabber destijds)
    Je had over het algemeen kwalitatief goed spul, ook omdat vele dezelfde adresjes hadden dus als het foute shit was wist iedereen dat ook gelijk en daar gaat je handeltje, dus er was een soort van controle op.

    Maar tegenwoordig met het internet is er geen persoonlijk contact meer met je dealer, who knows wat je in huis haalt?!

    Ik heb geen kinderen dus ben benieuwd of er hier mensen zijn die daar meer ervaring in hebben.

    Comment


    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Kijk how to sell drugs online op Netflix, leuke Duitse Serie wat gebaseerd is op een echt verhaal nog niet zo gek lang geleden. Docu van die knul staat ook op Netflix volgens mij..

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Bo$wachter Ik heb het net ff gegoogled, zwarte comedy van een tiener die uitgroeit tot de grootste dealer van Europa en het begon allemaal vanuit z'n zolderkamertje thuis in een poging z'n ex vriendinnetje terug te winnen.

      Sounds right up my alley!

      Bedankt voor de tip joh! ✌️

    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Al gekeken babz

    #3
    Ja dit is precies wat er aan de hand is. Zijn ook al meerdere mensen gevolgd voor teevee programma's. Die designerdrugs komen inderdaad gewoon van internet naar de brievenbus waardoor de eindgebruikers bijna niet zichtbaar zijn.

    Zal ook wel een groot aandeel hebben in de groei van geestelijke gezondheidszorg.

    Ik heb geen kinderen maar denk dat de beste aanpak is om van drugsgebruik geen taboe onderwerp te maken maar gewoon vrij te bespreken zonder enige vorm van oordeel.
    De Bloemen Van Bri

    Comment


      #4
      Oorspronkelijk geplaatst door Babz View Post
      Maar tegenwoordig met het internet is er geen persoonlijk contact meer met je dealer, who knows wat je in huis haalt?!
      Op darkweb krijgen de producten reviews evenals op internet en dealers moeten zich duur inkopen om hun drugs aan te mogen bieden.
      Dus een paar slechte reviews kost meer dan het verkopen van rommel oplevert. Ik verbaasde me er over hoe goed dat geregeld is.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Oh wow, dat had ik niet verwacht.
        Dat is tenminste wel een goed iets.

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Had ik ook niet verwacht, maar het is precies een duistere kopie van de legale online winkels.

      #5
      Oorspronkelijk geplaatst door Italbri View Post
      Die designerdrugs komen inderdaad gewoon van internet naar de brievenbus waardoor de eindgebruikers bijna niet zichtbaar zijn.
      Ze zijn zelfs onzichtbaar omdat betaling geschiedt via bitcoins, waar niemand zicht op heeft. Het kunnen er in theorie miljarden zijn, want de drugshandel op darkweb floreert, zoveel is wel duidelijk. Het heeft zich net als de legale handel naar de digitale wereld verplaatst. Tegenwoordig is er legale, illegale en onzichtbare handel.

      Mensen worden ook steeds vaker beroofd van hun digitale wallet. Dat zegt genoeg.
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • PH donner
        PH donner commented
        Editing a comment
        Cash geld is onzichtbaar Hork Bitcoin is voor iedereen zichtbaar op de Blockchain . En kan zo voor altijd terug te zien zijn. Die rug cash gaat van hand tot hand en is never nooit meer te trancheren! Voordeel van de Blockchain

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Bitcoins zijn niet te traceren als je de juiste wallet hebt en het is cash. De voordelen zijn legio.

      #6
      Koffie😅

      Comment


        #7
        Ik bestel al enige jaren kratom aan een toffe wel eerlijke kerel die het spul zelf niet gebruikt, slim vooral. Dat gaat altijd vlot, na een verzendbevestiging altijd de dag nadien prior in de bus. Kratom zijn blaadjes van bomen vooral uit Thailand en Borneo en kan zorgen voor een roes gelijkend op heroïne maar toch 'maar' opiaat-achtig, niet echt veel lichamelijke klachten maar het is wel een mind fuck bij ontwenning die niet kan onderschat en het komt snel (net als weed) een dagelijkse gewoonte. Envelop wel steeds opengescheurd.
        Alcoholonthouding een goeie 10j volgehouden maar krijg het nu nog moeilijk binnen, precies een antabuse cocktail maar het gevoel zat zijn helemaal niet zo prettig meer en ik vind dat ganja hierbij voor een grens zorgt, waar dat alcohol eerder zin doet krijgen in vanalles. Nee das echt heavy granpa's coughsyrup niet doen. Alcohol betekent eig spiritdodend
        Lekker Oxy om af te wisselen met kraatje maar dat brengen ze niet aan de deur, nog niet Jammer als jonge gasten ervan snoepen, mss gaat het zo makkelijk omdat een verslaafde burger gwn makkelijk controleerbaar. Bij dokters zeg je gwn dat je niet lekker voelt en ze geven je nog steeds zware pijnstilling dat is al heel lang bezig. Ofwel gwn kwestie van goed uitleggen
        ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

        Comment


        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Met sestertiën, bergen sestertiën .. en neen kzeg net van niet!

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Slapen is dan weer een minpunt met die klote oxy

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Dat is minder man.

        #8
        Ik vape zo af en toe synthetische cannabinoiden, misschien 20x per jaar. Ooit eens een flesje kronic juice gehaald ergens in 2016 en sindsdien altijd wel noids interresant gevonden om wat mee aan te kloten. Vind de high en het stoned effect van synthetische cannabinoiden heerlijk (ligt er wel aan welke) alleen het duurt te kort. Na 10 minuten ben je weer nuchter.

        Verder vroeger echt wel elk weekend aan de speed gezeten, op feestjes pillen geslikt en een pak suiker aan cocaïne weg gesnoven.

        Momenteel houdt ik het heel recreatief met 2x per jaar iets. Laatste jaren van de mdma kristal op nieuwjaar enzo. Drie jaar terug echt slecht gegaan op fake mdma, 3mmc. Wat een vreselijke nasleep aan gehad, had 3 weken later nog steken in me hoofd ervan.

        Ik weet dat alles niet goed is, maar deze jonge hoeft ook geen 100 te worden alsjeblieft moet er niet aan denken

        Verder lekker hasj en wiet, en vind edibles ook genieten.

        Drinken doe ik dan weer niet.
        ronde 4 - ronde 3 - ronde 2 - ronde 1 < start

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Een lucratief kat- en muisspel!

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Je bedoelt toch spice? Keer of 20 per jaar ja Sterk zou het niet uit de hand laten lopen das toch hetgene waarvan de helft v Turkije v smorgens tot savonds aan de zwaartekrachtbong letterlijk hangt?

        • Heyz
          Heyz commented
          Editing a comment
          Rietslang spice is enkel een verzamelnaam voor enkele synthetische cannabinoiden. Daar zijn er tienduizenden van. En het is poeder wat ze over plantmateriaal heen spuiten waardoor je hotspots krijgt. Overigens ga je helemaal niet als een zombie door spice, dat is hetzelfde als de tabakindustrie tegen het vapen is. Die mensen gebruiken flakka en andere ongein. Als je gewoon noids mixt in je juice en het bij normale dosis houdt kun je het gewoon dagelijks vapen waarschijnlijk maar hey, de legalisatie van wiet komt net aan het licht, een product wat letterlijk 1000x goedkoper is moet natuurlijk aan banden gelegd worden voor het financiele plaatje. Zelfde als wat philip morris doet met vapen.

          Verder wil ik deze hele discussie niet aan gaan over wat hoe of wie het gebruikt en hoe gevaarlijk het kan zijn volgens enkele media. Als je eens wist hoeveel mensen ervan genieten dan is het percentage waarover je slechte dingen hoort te nihiel. Kijk eens rond op reddit in oid daar staat genoeg over en dan van mensen die het ook daadwerkelijk gebruiken.

          Durf te wedden dat aan een ballonnetje zuigen schadelijker is.

        #9
        Hork Ik vindt het een interessant onderwerp en belangrijk genoeg ivm stepping stone dinges/verslaving.

        Ik drink al 12 jaar niet meer en ben blij toe. Heb nog wel eens een neiging naar als het minder gaat, maar wiet en alcohol gaan niet samen.
        Tenzij je out wilt gaan. Ik ben een schijter en altijd huiverig geweest voor het effect op mij. Ik dacht als ik verslaaf kan raken aan de cannabis dan ook voor alle andere drugs.

        Heb een keer LSD gehad en het effect was matig. Maar ik heb nog nooit zo lekker gedroomd Als student een mixje gedaan.
        Eerst een paar halve liters, dan XTC gecombineerd met cannabis. Heb een uur met een pet fles op mijn hoofd geslagen.

        Veel gestelde vragen over het forum
        JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
        420Shop.NL
        "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Echt apart dat het effect van LSD bij jou matig was, want ik was er helemaal van de planeet van! Kennelijk reageert de een er veel heftiger op dan de ander, bij mij sloeg het 't hardst in van alles dat ik gehad heb...Was ook het meest high van mijn vriendengroep. Alleen paddo's en coke roken kwamen er bij in de buurt.

        #10
        https://www.youtube.com/shorts/yxJIS-XizGs ik durf geeneens meer naar buiten
        verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

        Comment


          #11
          Ik snuif al jaren alleen nog fair trade.
          Van biologische pep tot geëxtraheerd LSD poeder enzo.
          Veelal pel ik die bolletjesslikker zelf om die dikke drieduimer vandaan.

          Bevalt mij t beste.
          Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
          Het systeem betreurt dit ten zeerste.

          Comment


          • Eerstekamerlid
            Eerstekamerlid commented
            Editing a comment
            Grappig. Ik vind LSD juist veel smoother binnenkomen.
            Paddo's altijd ff zo'n inkak momentje.
            Kan gewoon blijven vreten ook. Paddo's lust ik niks meer.

          • Akhaasje
            Akhaasje commented
            Editing a comment
            ik snuif sinds enige tijd waddenzeelucht.. zilte geur van slib en rotte vis..

          • Hork
            Hork commented
            Editing a comment
            Goed voor de luchtwegen en het vastzittende snot!

          #12
          kesj.jpg
          .......
          Horks Fototopic 2.0

          Comment


            #13
            Ik vind de combi lsd en daarna mdma(candyflip) erg plezierig, alcohol drink ik niet meer door de weeks want ik vond 4 a 5 pakken wijn per week een beetje uit de klauwen lopen, ketamine is erg tof maar dan liefst ook zoveel dat er niet meer bewogen kan worden, mijn potje keta is op en ik laat het daar bij, nogmaals mdma en lsd vind ik echt sprookjesdrugs, paddos en truffels wat kleurrijker maar misselijk en diarree ze zijn ook niet te vreten daarom liever een paar druppels lsd.De paddo,s en truffels hebben veel rust in mijn hoofd gebracht, ben meer tevreden met mijn omgeving en met mijzelf, ben niet meer zo gejaagd dat ik nog van alles moet doen en nog van alles moet hebben, ik kijk meer naar wat ik heb en heb gedaan.

            Comment


            • Urban
              Urban commented
              Editing a comment
              denk dat het dan de volgorde is, je kunt ook met de mdma beginnen en dan op het hoogtepunt de lsd eroverheen, soms gooi ik het samen in een capsule.

            • Hork
              Hork commented
              Editing a comment
              Lijkt me nog wel eens wat.

            • Eerstekamerlid
              Eerstekamerlid commented
              Editing a comment
              Gewoon niet janken als t maar zuiver is.
              Knallen met dat hok doodgaan doe je maar een andere keer.
              Allemaal afhankelijk van t koppie en daar gebeurt de magic dan ook.
              Pep en nachtvissen met een dobbertje op de blokken is wat me t beste bijgebleven is. Voor de rest had ik te veel gebruikt voor een actieve herinnering.. Allemaal moddervet als er maar genoeg is. Toch zeker met keta.

            #14
            Ik kan alleen maar zeggen wat ik nooit niet gedaan heb, Heroïne en Mannen

            🤷‍♂️

            Comment


            • PH donner
              PH donner commented
              Editing a comment
              Klopt! Babz Het is de afspraak daar, ze doen het nóg steeds!

            • Eerstekamerlid
              Eerstekamerlid commented
              Editing a comment
              Hoe waren die kinderen dan?
              Heb ik nooit aangedurfd. Schijnt slecht voor de zaken te zijn..

            • Urban
              Urban commented
              Editing a comment
              ghehehehe lid ghehehe
          Bezig...
          X