Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Vrouwen zijn niet behulpzamer dan mannen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Vrouwen zijn niet behulpzamer dan mannen

    Korting op 420shop
    donderdag 29 september 2011 11:25
    Amsterdam - Volgens de stereotypen zijn vrouwen vriendelijker, socialer en behulpzamer dan mannen. Dat blijkt echter niet zo te zijn, zo ontdekten onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam in samenwerking met universiteiten uit Singapore en Washington.


    Mannen onder elkaar
    Volgens de stereotypen zijn vrouwen vriendelijker, socialer en behulpzamer dan mannen. Dat blijkt echter niet zo te zijn, zo ontdekten onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam in samenwerking met universiteiten uit Singapore en Washington.

    #2
    Re: Vrouwen zijn niet behulpzamer dan mannen

    Oorspronkelijk geplaatst door vale View Post
    Tijdens de jacht of in oorlog of strijd werkt het beter als mannen samenwerken, dan als ze hun eigen hachje proberen te redden. Bij vrouwen lag dat anders: die bevonden zich vaak: dan is het belangrijker om jezelf te laten gelden, dan om samen te werken.
    totdat de kerk de duidelijk succesvolle veelwijverij smoorde ... Hoera voor de onderzoekers (herstel, voor de lui die de onderzoeken onderzocht hebben), alleen terug naar die gouden tijd gaat het niet meer worden (daar zijn we teveel voor vermetroot)
    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

    Comment

    Bezig...
    X