Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
"Schokkende" hoeveelheden rattenvlees op Londense markten
Collapse
X
-
Re: "Schokkende" hoeveelheden rattenvlees op Londense markten
Toch heb ik ooit in Belgie (Dendermonde) bisamrat gegeten: stond als waterkonijn op de menukaart. In Frankrijk heb ik ook ooit tripe de veau (koeienpens) gegeten. Beide gerechten smaakten best goed. Alleen uierboord (gekookte koeienuier) vond ik niet te vreten: een sponzig en taai stukje "vlees". En stierenballen -schijnen een delicatesse te zijn- begin ik ook niet aan.
Comment
-
Re: "Schokkende" hoeveelheden rattenvlees op Londense markten
Ik wilde de Vlaamse keuken niet in een kwaad daglicht stellen Ganjax. Als ik in de buurt van de Belgische grens kom, ga ik 9 van de 10 keer richting Carrefour, omdat de delicattessenafdeling met convenience food veel beter gesorteerd is in vergelijking met een Nederlandse supermarkt.
Comment
-
Re: "Schokkende" hoeveelheden rattenvlees op Londense markten
Het is dan ook op zijn minst 10 jaar geleden, cruiser. Trouwens, ik koop vrij vaak middelen in Belgie, die in Nederland verboden zijn: zoals koolteer, anti fouling op koperbasis, carbolineum en simazin.Last edited by Xtreme; 21 September 2012, 16:58.
Comment
Comment