Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Afmeting kweekruimte voor 1 plantje

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Afmeting kweekruimte voor 1 plantje

    Korting op 420shop
    Hey,

    Ik ben nieuw op dit forum en zou graag zelf eens een plantje willen zetten.
    Helaas is er 1 ding erg beperkt nl. de afmeting van het "huisje".

    50b x 50b x 90h

    De hoogte 90cm is de plaats van de grond van het huis tot aan de bovenste verlichting, dus de verlichtings ruimte moet ik al niet meer bijtellen.

    Nu ik heb al wat forums gelezen en heb begrepen dat de lowryder zo'n 40cm hoog blijft, maar men vraag is nu: zijn er nog andere planten die iets groter worden maar toch binnen de 90cm blijven of zijn er nog andere manieren hoe ik dit kan oplossen? Avast bedankt.

    #2
    Re: Afmeting kweekruimte voor 1 plantje

    Je kunt alle cannabis dwarfen. Dit wil zeggen dat je je zaailingen na 4 dagen 18/6 lichtschema al op 12/12 zet. De eerste twee weken groeit de plant dan nog door en zal in week drie in de bloei komen. De groei is er dan ver uit en je plant blijft dus klein. Let wel pure sativa soortjes groeien in de bloei weg nog flink door. http://jointjedraaien.nl/wietforum/f...ing-t1552.html

    Verder kun je je plantje toppen of fimmen http://jointjedraaien.nl/wietforum/f...ant-t3540.html hierdoor krijg je een breder vertakte minder hoge plant. Daarnaast zijn er nog een aantsal mogelijkheden zoals het knakken en buigen van je plant http://jointjedraaien.nl/wietforum/f...iet-t6408.html of te gaan werken met lst http://jointjedraaien.nl/wietforum/f...gst-t6045.html

    Of je planten scroggen http://jointjedraaien.nl/wietforum/f...een-t2821.html

    Zoals je ziet legio mogelijkheden dus.

    Persoonlijk vind ik een autoflower binnen een beetje onzinnig. Met dwarfen bereik je het zelfde met veel minder energie. Autoflower is leuk om in juni buiten te zetten en snel een oogst te hebben maar binnen zie ik de voordelen ervan niet.

    Grtz

    Comment


      #3
      Re: Afmeting kweekruimte voor 1 plantje

      Heel erg bedankt voor de nuttige links, hier heb ik zeker wat aan.

      Maar het moet dus mogelijk zijn om bv. White widow te kweken met die afmetingen van men huis en bovenstaande technieken?

      Comment


        #4
        Re: Afmeting kweekruimte voor 1 plantje

        Zekers. Jij bepaald hoe groot de plant word door je lichturen vroeg genoeg op 12/12 te zetten. Indica en indica/sativa soorten groeien dan nog 2 weken dan is de groei eruit. WW is 06% indica /40% sativa. Zal dus na weer 2 op 12/12 niet veel groter meer worden. Pure sativa soorten groeien wel door in de bloei, deze zijn dus minder geschikt voor micro kweek.

        Grtz

        Comment

        Bezig...
        X