004_27-01-18.jpg
Nog een link naar het filmpje waar ik alles uit leerde.https://youtu.be/oD-8AQUnnDE Echt mooi en simpel uitgelegd.
Ik ga me toch eens een hash-shaker aanschaffen. De microndikte van die zeefjes zijn ervoor gemaakt en het lijkt me ideaal voor kleine hoeveelheden knipafval.
EDIT: Na de tweede zifting is er nog een 0,50gr skuff van het knipafval afgekomen. Heel wat minder dan de eerste keer, logisch. Het is nu wel uitgeput.
Ik ga er niks meer mee doen. Boter ga ik er bvb niet van maken, als dat nog enig nut zou hebben. Ik ben niet zo'n fan van edibles.
Van deze skuff ga ik nu geen hasj maken, maar gewoon zo oproken
De 4 gram hasj heb ik toch nog eens bewerkt en het gedaan zoals het moest. Terug pakketje gemaakt en deze keer gedrenkt in heet water, dan 10 minuten in de oven.
Het was al heel wat meer kneedbaar dan de eerste keer met m'n "verwarmtechniek" met de radiator. Blijkbaar moet er toch wat meer hitte inkomen.
Enkele keren goed gerold en tot een blokje gevormd en voor 2 uur de diepvries in. Resultaat is een harde, licht kneedbare hasj, wat ik eigenlijk wilde 005_27-01-18.jpg
Het zijn allemaal kleine dingetjes die het kweken extra fun maken
Greetz,
Jack
Nog een link naar het filmpje waar ik alles uit leerde.https://youtu.be/oD-8AQUnnDE Echt mooi en simpel uitgelegd.
Ik ga me toch eens een hash-shaker aanschaffen. De microndikte van die zeefjes zijn ervoor gemaakt en het lijkt me ideaal voor kleine hoeveelheden knipafval.
EDIT: Na de tweede zifting is er nog een 0,50gr skuff van het knipafval afgekomen. Heel wat minder dan de eerste keer, logisch. Het is nu wel uitgeput.
Ik ga er niks meer mee doen. Boter ga ik er bvb niet van maken, als dat nog enig nut zou hebben. Ik ben niet zo'n fan van edibles.
Van deze skuff ga ik nu geen hasj maken, maar gewoon zo oproken
De 4 gram hasj heb ik toch nog eens bewerkt en het gedaan zoals het moest. Terug pakketje gemaakt en deze keer gedrenkt in heet water, dan 10 minuten in de oven.
Het was al heel wat meer kneedbaar dan de eerste keer met m'n "verwarmtechniek" met de radiator. Blijkbaar moet er toch wat meer hitte inkomen.
Enkele keren goed gerold en tot een blokje gevormd en voor 2 uur de diepvries in. Resultaat is een harde, licht kneedbare hasj, wat ik eigenlijk wilde 005_27-01-18.jpg
Het zijn allemaal kleine dingetjes die het kweken extra fun maken
Greetz,
Jack
Comment