De cheese is goedgekeurd, smaakt al lekker en komt goed aan. Dat gaat een lekker wietje worden na een paar weken.
Had een foto voor de joint moeten nemen. Ach ja.
16547078516176872434513428970803.jpgeen foto toont soms niet hoe mooi t topje werkelijk is. zeker met flits. 1654708499413524736144325597367.jpg maar alles wat t moet zijn, compact en als je plukje opentrekt , een intense geur die vrij komt, lekker.
16547087073926814154553854481731.jpg
Knip kan mooier maar n suikerblaadje hier of daar is niet erg voor mij. Oog wil ook wat maar bij sommige wiet hangt r heel veel aan thc aan suikerblad, sommige niks. Soms 100x knippen aan een top , soms maar 5x ook , zoals jullie weten he.
Ik knip nog 1 of 2 planten half of volledig, en herschik ff de lampen.
Nog even trichjes checken op wat amber, en de mooiste knip ik tot waar de fluff begint, dat krijgt dan nog een paar dagen tijd om aan te harden.
Straks wat trich pics hopelijk en knipmomentje
Had een foto voor de joint moeten nemen. Ach ja.
16547078516176872434513428970803.jpgeen foto toont soms niet hoe mooi t topje werkelijk is. zeker met flits. 1654708499413524736144325597367.jpg maar alles wat t moet zijn, compact en als je plukje opentrekt , een intense geur die vrij komt, lekker.
16547087073926814154553854481731.jpg
Knip kan mooier maar n suikerblaadje hier of daar is niet erg voor mij. Oog wil ook wat maar bij sommige wiet hangt r heel veel aan thc aan suikerblad, sommige niks. Soms 100x knippen aan een top , soms maar 5x ook , zoals jullie weten he.
Ik knip nog 1 of 2 planten half of volledig, en herschik ff de lampen.
Nog even trichjes checken op wat amber, en de mooiste knip ik tot waar de fluff begint, dat krijgt dan nog een paar dagen tijd om aan te harden.
Straks wat trich pics hopelijk en knipmomentje
Comment